Oddset Challenge – resultat, speltips, kupong, förslag

Svenska Spels Oddset Challenge lanserades i november 2017 och är ett poolspel som påminner om bland annat Stryktipset och Europatipset. Oddset Challenge handlar om att pricka in utfallet av sex till åtta matcher, alternativt på två till tre matcher med underspel. Det är Svenska Spel som väljer ut matcherna och det intressanta är att spelbolaget kan blanda olika sporter och speltyper på samma kupong. Både enkelrader och systemspel kan spelas. När matcherna är över rättar du din Oddset Challenge-kupong och förhoppningsvis cashar du in en vinst. Flera matcher kan följas live stream hos spelbolag, vilket gör att du i många fall kan bevaka ditt resultat live.

Spela på Oddset Challenge hos Svenska Spel

Spelstopp: 2019-10-15 18:14:00
Matcher
1
X
2
Din rad
+1.50
+10.00
+3.50
Din rad
1
X
2
+1.50
+10.00
+3.50
Din rad
Över 53,5
Under 53,5
+2.95
+9.00
+1.63
Din rad
1
X
2
+2.95
+9.00
+1.63
Din rad
Över 53,5
Under 53,5
5 FBC Kalmarsund-Warberg IC
Din rad
1
X
2
6 FBC Kalmarsund-Warberg IC
Din rad
Över 11,5
Under 11,5
+1.62
+4.75
+5.45
Din rad
1
X
2
+1.62
+4.75
+5.45
Din rad
Över 5,5
Under 5,5
Spelbolag
1
12
0
0
2
12
0
0
3
0
0
12
4
0
0
12
5
0
0
0
6
0
0
0
7
15
0
0
8
15
0
0
1
1
-
-
1
1
1
1
1
-
1
1
1
1
1
1
1
-
-
1
1
1
1
1
-
1
1
1
1
1
2
2
-
-
2
2
2
2
2
-
2
2
2
2
2
2
2
-
-
2
2
2
2
2
-
2
2
2
2
2
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Challenge-kupong idag - guide, tips, speltips, förslag, rätta och resultaten

Oddset Challenge hos Svenska Spel Sport & Casino AB är till för alla som har ett brett sportintresse. Du kan bland annat spela på NHL, SHL, Europa League, Champions League och OS. Spelet har stort underhållningsvärde och kan generera en ganska sjyst vinst även vid låg insats. Men det är inte helt enkelt, då du behöver ha alla rätt. Det är ett lite annorlunda spel än ett par av de andra i Oddset-familjen, just för det varierande sportutbudet. Oddset Challenge är det senaste poolspelet som har lanserats sedan Powerplay 2009.

Oddset Challenge-kupong idag

Vilken Oddset Challenge-kupong som gäller idag ser du bland annat här hos oss, liksom hos Svenska Spel. Hos oss ser du hur svenska folket har valt att spela, liksom vad olika spelbolag och tidningar anser om utgången av matcherna. Du hittar bästa odds för alla de enskilda matcherna och om du vill ha mer information kan du gå in på en enskild matchsida, där du exempelvis kan se statistik och annan fakta. Hos oss kan du även få råd om hur du ska spela på matcherna genom våra nyheter eller speltips.

Oddset Challenge – Hur funkar det?

Det är lätt att förstå hur poolspelet Oddset Challenge funkar. Som vi nämnde så hittar du mellan sex och åtta 1X2-matcher på en Oddset Challenge-kupong, alternativt en kombo med färre matcher och andra spelsätt. Du tippar dina rader och kan även helgardera dig eller halvgardera dig precis som på Stryktipset eller Europatipset. Givetvis betalar du en högre insats med hel- och halvgarderingar eftersom det blir fler rader på din kupong. Men du får också ökad vinstchans. Det går att välja insatserna 5 kr, 10 kr, 20 kr, 30 kr och 50 kr per rad.

Tippa matcher med olika speltyper

På kupongen kan du hitta matcher i bland annat fotboll, ishockey, handboll eller andra sporter. Eftersom raderna kan bestå av olika underspel, så går det ibland att tippa på över/under, antal mål eller andra speltyper.

Matcher som du kan förvänta dig att se på din kupong är exempelvis:

– Kvälls- och nattmatcher i hockey (Late Night Hockey)
– Kvälls- och nattmatcher i fotboll (Late Night Football)
– Kombo tre matcher med två spelsätt
– Kombo två matcher med tre spelsätt

Bli en vinnare på Oddset Challenge – speltips & guide

Genom att läsa på om matcherna, lag eller idrottare, så kan du bli en vinnare på Oddset Challenge. Hos oss hittar du speltips, där vi ger dig förslag på vad vi tror om resultatet av en match och hur du bör tippa. Du ser även vad spelbolagen tror om utgången, då de generellt sätt brukar vara bättre en svenska folket på att gissa utfallet.

Om du inte är insatt i alla sporterna som du ska spela på, så var inte rädd att ta del av tips från olika experter. Du behöver ju ha alla rätt för att vinna. Om ingen spelare skulle lyckas med att få alla rätt under en omgång, så hamnar pengarna i en rullpott som läggs till i någon av de närmaste omgångarna av Oddset Challenge.

Utdelningen i Oddset Challenge ligger oftast på mellan 100 kr och 50 000 kr, och i genomsnitt på 2600 kr. Eftersom du behöver få alla rätt kan vinsten uppgå till ganska höga summor emellanåt.

Spela på Oddset Challenge hos Svenska Spel

Spelstopp – så länge kan du spela

Spelstopp innebär det klockslag fram tills vilket du kan lägga ditt spel. Efter det, så kan du inte längre spela. Oftast rör det sig om någon minut innan första matchen startar. Efter spelstopp har du en minut på dig att annullera ditt spel om du ångrar dig. Spelar du hos ombud måste annullering ske där du lämnade in din kupong.

Rätta din Oddset Challenge-kupongen med de senaste resultaten

Du kan rätta din spelkupong hos bland annat Svenska Spel. Det är nämligen där du kan spela på Oddset Challenge, såväl på dator, som i mobilen och på surfplatta. Du kan även spela hos ombud. Att räkna ut vinsten görs genom följande formel: odds x insats per rad. Återbetalningen är 70%, vilket är samma som Topptipset och Oddset Powerplay.

Följ Oddset Challenge på text-tv live

Oddset Challenge går ännu så länge inte att följa live på text-tv, till skillnad från vissa andra spelvarianter. Du får bege dig in till spelbolaget, ombudet eller andra nätsidor för att rätta din kupong, alternativt följa matcherna live på annat sätt. Till exempel via live stream eller på tv. Genom att se matchen live kan du ta del av all spänning som de innehåller. Flera av de spelbolag som vi listar erbjuder en live stream-tjänst.

Xperten hjälper dig att tippa kupongen

Xperten kan vara en god idé att välja om du inte är så insatt i de sporter som dagens Oddset Challenge består av. Xperten är Svenska Spels egna spel som baseras på experttips och ger förslag på hur du ska tippa. Det är bra att ta till om du inte vill lägga ner en massa tid på att sätta dig in i de olika matcherna genom att kolla in speltips. Du har kanske ett utpräglat fotbollsintresse, men bryr dig inte alls om ishockey. Så då kan Xperten vara ett bra val, om du ska spela på en kupong som även innehåller ishockey. Men självklart är det en större upplevelse om du får in alla rätt på ditt egna spel. För att använda Xperten behöver du bara klicka på ”Xperten” istället för ”Spela Oddset Challenge”, välja din insats och sedan betala.