Trav odds och loppen

Spela på trav med de senaste oddsenTrav och travsport är något som lockar mängder med svenskar och spel på just hästar är som bekant en av de allra populäraste spelformerna i Sverige. Varje år anordnas travtävlingar runt om i landet, naturligtvis i varierande form vad gäller storlek och intresse.

Holländarna tidigt ute

Travet har en lång historia. Redan i mitten av 1500-talet finns uppgifter om en travtävling i Holland. Under samma århundrade började man också intressera sig för trav i Ryssland. Men det stora genombrottet för sporten kom i 1800-talets Amerika där man var först med organiserade travtävlingar.

Exempel på spelbolag som erbjuder odds på trav

bet365 Villkor gäller
Spela nu! Villkor gäller
500% välkomstbonus upp till 500 kr eller 200% bonus upp till 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
100% bonus upp till 1000 kr + 200 kr i freebet.
Hämta bonus! Villkor gäller
100% i bonus på din första insättning upp till 1000 kronor
Hämta bonus! Villkor gäller
Två gratisspel till ett värde av 250 kr + 5 free spins i 20 dagar
Hämta bonus! Villkor gäller

Travsporten i Sverige

I slutet av 1800-talet introducerades travsporten även i Sverige. Andra länder i Europa där travsporten snabbt fick fäste var Frankrike, Italien och Belgien. Idag har väl ingen undgått sportens popularitet och travet är idag en industri som omsätter miljontals kronor varje år. En del i detta är förstås spelandet på trav. Att spela på trav är idag inga konstigheter. Många tänker direkt på ATG, som har monopol på spel på trav och galopp i Sverige, men faktum är de flesta spelbolagen på nätet erbjuder i dag spel på hästar. Därmed behöver du inte längre bege dig till din lokala handlare för att spela, som man gjorde förr i tiden.

I dag kan du varje dag spel på travlopp både i Sverige och utomlands. Men det är framförallt två lopp som stick ur i mängden och som är extra prestigefulla att vinna Elitloppet och Prix d’Amérique.

Spela på andra hästsporter

Är du intresserad av att spela på andra hästsporter, som hästkapplöpning, då får du inte missa årets höjdpunkt Cheltenham Festival, som kan liknas vid tennisens Wimbledon. De senaste oddsen på denna festival, och andra hästsporter, hittar du hos bland annat spelbolaget Unibet.