Fighting

Fighting blir bara mer och mer populärt, främst på grund av de två diciplinerna K1 och UFC. Sporterna är också populära för spelarna vilket resulterat i att många av matcherna går att spela på hos spelbolagen som erbjuder odds på både K1 och UFC. Odds Online bevakar så klart också de båda sporterna och alla de spel som erbjuds.

Betta på MMA och andra fighting hos bland annat

bet365 Villkor gäller
Spela nu! Villkor gäller
500% välkomstbonus upp till 500 kr eller 200% bonus upp till 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
100% välkomstbonus upp till 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
100% bonus upp till 1000 kr + 200 kr i freebet.
Hämta bonus! Villkor gäller
Två gratisspel till ett värde av 250 kr + 5 free spins i 20 dagar
Hämta bonus! Villkor gäller

Under de sista åren har fighting sporterna fått ett ordentligt uppsving, framförallt K1 och UFC. Både K1 och UFC har fighters med olika bakgrund. K1 har ofta utövare av de klassiska asiatiska grenarna. Medan UFC har utövare av mer västerländska grenar som brottning, Brasiliansk Ju jujutsu och men även från de asiatiska kampsporterna. UFC tävlar man i en åttakantig ring en så kallad ?oktagon? medan man i K1 kör i en klassisk ring.

K1

Är en fighting gren som blivit mycket populär bland utövare av Karate, Kung fu, Tae kwon do och Kickboxning där av K:t i K1. K1 har varit en av den snabbast växande sporten under 2000-talet. K1 består av stående fighting med sparkar slag armbågar och knän, reglerna kan variera beroende på vart galan hålls.

UFC

Är en fighting disciplin som exploderat i popularitet de sista åren, med dokusåpor som Ultimate fighter. UFC står för Ultimate Fighting Championchip. Som har sitt ursprung i USA. UFC tävlar man i mixed martial arts, MMA, där sparkar, slag, kast, markkamp och brytning mot leder samt strypningar är tillåtet. Lite förenklat kan man säga att det går ut på att antingen knocka sin motståndare eller att få denne att ge upp genom att ?klappa ut? eller om motståndaren genom strypning tillfälligt tappar medvetandet.

UFC och K1 i Sverige

Både K1 och UFC har professionella utövare från Sverige. Det blir allt fler större galor i Sverige både i MMA och K1 och ibland är dessa galor blandade med båda disciplinerna. MMA har börjat bli stort i Sverige och många nya klubbar dyker upp. Vi har många bra K1 fighters som Jörgen Krut och Richard Nordstrand. Den första svensken någonsin i UFC var Per Eklund.