Cykel odds

CykelTre gånger om året rullar världens bästa cyklister runt på de italienska, franska och spanska vägarna i de tre stora cykelloppen i Europa. Inför mängder av ivrigt påhejande åskådare tar man sig över höga bergstoppar, genom vindpinade slätetapper och tunga tempon. På Odds Online följer du de stora loppen i Europa, naturligtvis med fokus på de bästa spelen och oddsen. Dessutom bevaka vi både OS- och VM i en av de tuffaste sporterna som existerar.

Odds på cykel hittar du här

bet365 Villkor gäller
Spela nu! Villkor gäller
500% välkomstbonus upp till 500 kr eller 200% bonus upp till 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
100% i bonus på din första insättning upp till 1000 kronor
Hämta bonus! Villkor gäller
Upp till 1000 kr i välkomstbonus
Hämta bonus! Villkor gäller
Få ett gratisspel värt 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller

Giro d’Italia – Italien runt

Först ut varje säsong är klassiska Giro d’Italia, där cyklisterna i maj månad tar sig genom vackra italienska regioner som Ligurien, Toscana och Lombardiet, genom större och mindre städer, över det italienska låglandet, för att slutligen ta sig an de mäktiga alperna. Girot avslutas traditionsenligt i Milano efter över tjugo stentuffa etapper.

Tour de France – Frankrike runt

I juli ligger fokus på den största cykeltävlingen av dem alla, Tour de France. Touren går vartannat år medsols, och vartannat år motsols genom Frankrike och avslutas varje år med en läcker uppvisning på klassiska Champs Élysées i Paris. Men innan dess tar sig cyklisterna an både Pyrenéer och Alper i etapper där Touren allt som oftast avgörs.

La Vuelta a España – Spanien runt

Sist ut av de stora etapploppen är La Vuelta a España, eller Spanien runt. Tidpunkten är september och loppet är inte riktigt lika stort som Italien- och Frankrike runt, men intresset och prestigen bland cyklisterna går det inte att ta miste på. Spanien runt erbjuder strapatser i Pyrenéerna och slitsamma etapper på det spanska slättlandet.

Cykel-VM och OS

Utöver dessa tre storlopp körs med jämna mellanrum både VM och OS. Endagarslopp som naturligtvis skiljer sig mycket från de långa etapploppen men som bjuder på minst lika mycket dramatik och spänning. Missa inte Odds Onlines Cykelavdelning där du just nu hittar allt du behöver veta om Tour de France. Förutom de bästa oddsen hittar du stallen, cyklisterna, lagkaptenerna, svenskarna, tv-tiderna och en hel del annat smått och cykelgott!