Odds i mobilen

Odds och beting i mobilenI takt med att företagen bakom alla mobiltelefoner börjar ta fram allt mer avancerade koncept så skapas också större och större möjligheter för spelbolagen att erbjuda sina tjänster via mobiltelefonen. Odds i mobilen har börjat dyka upp hos vissa bolag vilket givetvis lägger till en helt ny dimension för odds och betting. Helt plötsligt är det möjligt att stå och titta på en match live samtidigt som du kan lägga odds på samma match, utan att ha tillgång till en dator. Efter att lanseringen av flera olika så kallade smart phones så har möjligheterna nästan blivit oändliga. Apples Iphone har satt igång en maktkamp mellan bolagen om vem som kan skapa den ultimata mobiltelefonen.

För att odds i mobilen skall få den genomslagskraft som den förtjänar så måste företagen också lägga mycket utveckling på att få deras befintliga system för att visa dem från den bästa sidan, även i de mindre formaten som blir aktuella i dagens mobiltelefoner. Du använder samma inloggningsuppgifter som du gör till ditt konto via datorn och får i stort sätt tillgång till företagens hela spelutbud som ges på Internet. Flera bolag har använt sig av både WAP tjänster och Java men ingen har riktigt tagit tag i just applikationer för den nya typen smart phones.

Recensioner av spelbolag med odds i mobilen

Här på Odds Online har vi valt att skapa en egen kategori för just odds i mobilen. Vi kommer följa upp utvecklingen av olika programvaror och testa dem när de kommer ut för att placera recensionerna här på sidan. Du skall enkelt kunna läsa dig till om hur programvaran fungerar, se hur den ser ut och få tips om vilken som passar dig på bästa sätt. Eftersom fler och fler bolag kommer lansera tjänsterna i en nära framtid gäller det att vara uppmärksam och följa med i nyheterna som skrivs. Vi kommer att bygga på recensionerna allt eftersom tjänsterna släpps.

Spelbolag med bra mobilbetting

bet365 Villkor gäller
Spela nu! Villkor gäller
500% i insättningsbonus upp till 500 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
100% bonus upp till 1000 kr + 200 kr i freebet.
Hämta bonus! Villkor gäller
Riskfritt spel värt 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
100% i bonus upp till 1000 kr och 250 kr i riskfritt spel
Hämta bonus! Villkor gäller
Få 100% i välkomstbonus upp till 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller
Två gratisspel till ett värde av 250 kr + 5 free spins i 20 dagar
Hämta bonus! Villkor gäller
Få ett gratisspel värt 1000 kr
Hämta bonus! Villkor gäller