Vi hjälper dig att hitta det bästa spelbolaget

Idag finns det mängder av olika spelbolag som erbjuder spel på i stort sett vad som helst. Allt från klassiska spelobjekt som fotbollsmatcher till specialspel på vem som vinner olika dokusåpor eller presidentval. Odds Online hjälper dig att reda ut begreppen i spelbolagens komplexa värld.

Skattefria vinster

För oss svenskar som har ett spelintresse är statliga Svenska Spel ett välkänt spelbolag. Svenska Spel har monopol på den svenska spelmarknaden och är således det enda spelbolag som har sin bas i Sverige. Men Svenska Spel är långt ifrån det enda spelbolag som erbjuder spel i Sverige. Betsson, Betway, Expekt och Unibet är bara några exempel på onlinespelbolag som har en stor del svenska, och för den delen skandinaviska, kunder. Dessa spelbolag är registrerade på platser som Malta, Gibraltar eller Isle of Man, för att på så sätt kunna erbjuda sina kunder skattefria vinster.

Sök de bästa oddsen

Då det finns mängder av spelbolag, eller bookmakers som är det engelska uttrycket för spelbolag, kan man som kund ofta hitta ganska varierande odds på samma spel. Därför kan det vara läge att skapa konton hos mer en ett spelbolag för att på så sätt hitta bättre odds med ett högre spelvärde.

Kunderna sätter oddsen

Spelbolagen erbjuder traditionellt spel med fasta odds där spelbolaget själv sätter oddsen. Men på senare tid har fler och fler spelbolag börjat lansera en annan typ av betting, nämligen spelbörs eller exchangespel. Betfair är ett sådant. Den stora skillnaden här är att det är spelarna själva som sätter oddsen.

Livebetting

Dessutom har det under de senaste åren blivit allt mer populärt med Livebetting. Att spela på en specifik match direkt, samtidigt som man tittar på den på TV ger spelarna helt nya möjligheter att anpassa sitt spelande efter händelserna och tendenserna i den aktuella matchen. Många spelbolag sänder även sina livespelsobjekt direkt via streaming.

Spelbolagens kampanjer

En annan viktig aspekt att hålla koll på som spelare är spelbolagens kampanjer. Då konkurrensen mellan spelbolagen är hård kan du som kund hitta bra erbjudanden, bonusar och kampanjer som passar just dig. Odds Online hjälper dig att hitta rätt i spelbolagsjungeln och erbjuder inte bara speltips och det senaste inom odds och betting. Odds Online ger dig även objektiva recensioner och granskningar av spelbolagen och deras bonusar.