Pinnacle Sports bonus och odds

Pinnacle Sports bonus och odds Pinnacle Sports

Efter den 1 januari så har inte Pinnacle den licens som krävs för sin spelverksamhet i Sverige. Vi rekommenderar istället bland annat Unibet. Här kan du se alla spelbolag med den nya svenska spellicensen.

Pinnacle sport är ett av världens största spelbolag och som har fokus på att ge marknadens bästa odds istället för att ge en massa extra bonusar eller kampanjer som du hittar hos många andra spelbolag. Pinnacle är också en av de främsta spelbolagen när det gäller odds på esport.

Pinnacle Sports grundades 1998, som Heritage Sports, och är i dag verksam i över 200 länder världen över. Pinnacle har fokus på att ge så bra odds som möjligt och på att locka så många spelare som möjligt med 10-20% bättre odds än andra spelbolag.

Inriktning och utbud av sport och spel

Pinnacle har ett stort utbud av sporter och kategorier att betta på. Men precis som allt annat så har Pinnacle skalat ned även sitt utbud av odds för att kunna upprätthålla sin låga 2% marginal och därmed så erbjuder man endast ett fåtal odds på varje match. Det innebär att du inte kan betta på målgörare, röda/gula kort, hörnor osv utan oftast har man begränsat utbud med ett fåtal odds på exempelvis 1-X-2, Handicap och över/under.

Pinnacle utmärker sig genom ett brett stöd för betting på E-sport, en marknad där man erbjuder fler och givetvis bättre odds än de flesta andra spelbolagen.

Om du letar efter erbjudanden och kampanjer så är Pinnacle Sports inte spelbolaget för dig. För att hålla nere marginalerna och istället fokusera på så bra odds som möjligt så har bolaget ingen bonuskampanjer, tävlingar eller andra typer av erbjudanden.

Användarvänlighet och layout

Pinnacle Sports har en enkel och modern webbplats med i blå nyanser med inslag av vitt och med orange som komplementfärg. Sidan har en enkel layout med en vänstermeny och med oddsen till höger. Då sidan går i stort sett samma nyanser och ibland med ljusgrått på vit bakgrund så kan det vara svårt att särskilja och ibland till och med urskilja vissa element. Men i det stora hela är det enkelt att navigera och utan väntetid då sidan laddas snabbt.

På minussidan så är inte inte siten helt översatt till svenska, egentligen inget större problem men det är alltid trevligare om allt är på samma språk.

Livebetting

Att Livebetta hos Pinnacls Sports är lika enkelt och smidigt som att betta pre-match. Du kan livebetta på de stora sporterna men också E-sport vilket inte många spelbolag erbjuder. Oddsutbudet är precis som på övriga spel skralt men som vanligt erbjuder man marknadens bästa odds. Det är inte heller mycket info som visas på varje match mer än det nuvarande resultatet, därmed får man vända sig till andra siter för att ta reda på när målen görs osv.

Mobilbetting

Pinnacle har en mobilanpassad webbplats dock med ett helt annat utseende än om du surfar in via datorn. I det här fallet är det inte en dålig sak att mobilsidan är annorlunda då jag tycker att den är lättare och trevligare att hantera.

Konto/bank för insättning och uttag

Insättning:
Visa, Mastercard, Bank, Skrill, Neteller, Entropay, Paysafecard.

Uttag:
Bank, Skrill, Neteller, Entropay, Paysafecard.

Support och kundservice

Kundservice erbjuds endast via mail på CSD@pinnaclesports.com eller genom ett kontaktformulär på Pinnacles webbplats. Därmed saknas telefon och live chat support, vilket är ytterligare en bortprioritering för att ge så bra odds som möjligt. Dock ska bolaget vara mycket snabba på att svara på mailen som trillar in och mail besvaras alla tider på dygnet.