Pinnacle Sports bonus och odds

  • Bra odds istället för bonusar.
  • Trevlig site.
  • Över 20 års erfarenhet.
Pinnacle Sports bonus och odds Pinnacle sport odds & bonus

Pinnacle sport är ett av de stora spelbolagen med över 20 års erfarenhet av betting. Pinnacle har sedan starten legat i framkant med att leverera de bästa oddsen och de bästa marginalerna. Hemligheten är enkel skala av allt runt omkring, som bonusar och erbjudanden, och bara fokusera på att ge så bra odds som möjligt.

Pinnacle utmärker sig också med att de inte kastar ut spelare om de vinner för mycket och ofta, som andra spelbolag kan göra.

Inriktning och utbud av sport och spel

Pinnacle har ett stort utbud av sporter och kategorier att betta på. Även om utbudet av sporter är stort så är det inte lika brett som exempelvis Unibet och bet365 utbud. Dock hittar du alla de stora ligorna och sporterna.

Pinnacle utmärker sig genom ett brett stöd för betting på E-sport, en marknad där man erbjuder fler och givetvis bättre odds än de flesta andra spelbolagen.

Om du letar efter erbjudanden och kampanjer så är Pinnacle Sports inte spelbolaget för dig. För att hålla nere marginalerna och istället fokusera på så bra odds som möjligt så har bolaget ingen bonuskampanjer, tävlingar eller andra typer av erbjudanden.

Användarvänlighet och layout

Pinnacle har en enkel och modern webbplats med i blå nyanser med inslag av vitt och med orange som komplementfärg. Sidan har en enkel layout med en vänstermeny och med oddsen till höger. Då sidan går i stort sett samma nyanser och ibland med ljusgrått på vit bakgrund så kan det vara svårt att särskilja, och ibland till och med urskilja, vissa element. Men i det stora hela är det enkelt att navigera och utan väntetid när sidan laddas.

Ett stort plus i kanten är att Pinnacles erbjuder mörkt läge. Mycket trevligt och en funktion som många andra spelbolag saknar.

Livebetting

Att Livebetta hos Pinnacls Sports är lika enkelt och smidigt som att betta pre-match. Du kan livebetta på de stora sporterna men också E-sport vilket inte många spelbolag erbjuder. Oddsutbudet är precis som på övriga spel skralt men som vanligt erbjuder man marknadens bästa odds. Det är inte heller mycket info som visas på varje match mer än det nuvarande resultatet, därmed får man vända sig till andra siter för att ta reda på när målen görs osv.

Mobilbetting

Pinnacle har en mobilanpassad webbplats dock med ett helt annat utseende än om du surfar in via datorn. I det här fallet är det inte en dålig sak att mobilsidan är annorlunda då jag tycker att den är lättare och trevligare att hantera

Support och kundservice

Kundservice erbjuds endast via mail eller genom ett kontaktformulär på Pinnacles webbplats. Därmed saknas telefon och live chat support, vilket är ytterligare en prioritering för att ge så bra odds som möjligt. Dock ska bolaget vara mycket snabba på att svara vid kontakt och mail besvaras alla tider på dygnet.

Pinnacle har även ett hjälpcenter där du själv enkelt kan söka fram information som många frågar efter. Ett trevligt verktyg som hjälpte mig att få svar de frågorna jag hade om spelbolaget.

Fakta om Pinnacle

Pinnacle grundades 1998, som Heritage Sports, och är i dag verksam i över 200 länder världen över. Pinnacle har fokus på att ge så bra odds som möjligt och på att locka så många spelare som möjligt med 10-20% bättre odds än andra spelbolag.

Pinnacle har svensk licens vilket innebär att de få verkar på den svenska marknaden och står under spelinspeltionens lupp. Att Pinnacle har svensk licens innebär också att alla uttag från bolaget är skattefria.

Sammanfattning

Pinnacle har kanske inte den bästa siten, bästa bonusen eller en bred arsenal av tjänster och annat spelrelaterat. Men det som gör Pinnacle ett bolag att gilla är att de levererar riktigt bra odds till bra marginaler. Pinnacle har däremot ett begränsat utbud med fokus på de stora ligorna och sporterna. E-sporten är också välutvecklad där man legat i framkant länge. Jag vill inte påstå att Pinnacle alltid har de bästa oddsen men är du på jakt efter bra odds i första hand så skulle jag rekommendera Pinnacle.