Annons:
Kontakta oss för att bli en speltipsare

Livestreamad Sport

Se sport livestream hos spelbolagenSpelbolagen satsar allt hårdare på tjänsten Livestreaming. Flera spelbolag sänder i dag matcher och evenemang direkt via webben, dessutom utan kostnad. Det enda som krävs från din sida är att skapa ett konto hos det aktuella spelbolaget, det bästa är förstås att det är det är både gratis och helt lagligt.

Det har under relativt lång tid existerat tjänster på webben där du kan se livestreamad sport. Du har kanske testat tjänster som Sopcast, VLC, TVAnts, PPMate. En del sändningar kan du också se direkt i webbläsaren via flash eller andra liknande tjänster.

Odds Online guidar dig till bästa livestream

Det är inte helt enkelt att sätta sig in i och hitta livestreamad sport med en bra kvalitet. Ett mycket bra alternativ för dig som vill tycker om enkelhet och smidiga tjänster är att kolla in Odds Onlines livestreaming guide.

Där kan du läsa om spelbolagen som erbjuder Livestreaming, hur bra de är och vilka ligor, cuper och sporter du kan se och förstås var du kan se dem. Dessutom har vi koll på vad som krävs för att få tillgång till varje bolags stream.

I våra recensioner av de spelbolag som erbjuder Livestreaming har vi tittat på utbud, grafik, hur du tittar, vad som är bra att veta och vad som krävs rent tekniskt.

Livestreamingens historia

Livestreaming har av förklarliga skäl inte så många år på nacken, men faktum är att tankar och idéer om streamade sändningar fanns redan på 50-talet. Men det var först när tekniken blev tillräckligt avancerad som utvecklingen på området började ta fart. Detta skedde runt millennieskiftet.

På senare år har utvecklingen formligen exploderat vilket resulterat i att olika aktörer, som spelbolagen, insett vilka enorma fördelar man kan dra av att visa direktsänd sport på sina webbplatser. Där står vi idag och allt fler spelbolag hoppar på trenden.

Fördelar med Livestreaming

Den stora fördelen med Livestreaming är förstås att du på ett mycket enkelt sätt kan se direktsänd sport av högsta klass helt gratis. Du slipper också leta runt på diverse “skumma” streamingsajter som många gånger kan upplevas krångliga.

Nackdelarna du kan stöta på

Nackdelarna är få men det faktum att du måste registrera ett konto kan ses som en nackdel om du inte gillar att ha en massa konto på olika sajter. Det råd vi kan ge om du är av den åsikten är att bestämma dig för det bolag som passar sina önskemål bäst. Kolla dock upp utbudet innan du registrerar dig.

Dessa spelbolag erbjuder Livestreaming

För att underlätta för dig kan du här se vilka spelbolag som sänder direkt från olika ligor och sporter. I skrivande stund erbjuder följande spelbolag som är anslutna till Odds Online Livestreaming;

bet365

läs Livestreamingrecension av bet365
läs Spelbolagsrecension av bet365

Unibet

läs Livestreamingrecension av Unibet
läs Spelbolagsrecension av Unibet

Betsson

läs Livestreamingrecension av Betsson
läs Spelbolagsrecension av Betsson

NordicBet

läs Livestreamingrecension av Nordicbet
läs Spelbolagsrecension av Nordicbet

Betfair

läs Livestreamingrecension av Betfair
läs Spelbolagsrecension av Betfair

bwin

läs Livestreamingrecension av Bwin
läs Spelbolagsrecension av Bwin

Expekt

läs Livestreamingrecension av Expekt
läs Spelbolagsrecension av Expekt

ViasatOnDemand

läs Livestreamingrecension av ViasatOnDemand

CSports

läs Livestreamingrecension av Csports