C More Play livestreaming (tidigare CSports)

CSports har nu bytt namn till C More Play som erbjuder en mängd olika sporter livestreaming. Du kan antingen välja att betala för ett helt dygn eller per månad utan bindningstid.

Se sport livestream hos C More Play

Betalning

I dagsläget kan du endast betala genom Visa eller Master Card.

Utbud

Erbjuder en mängd olika sporter och matcher som du kan titta på. Nedan har vi listat de mest populära sporterna som de erbjuder.

C More Play visar alla Allsvenska och Superettan-matcher i fotboll, SHL och HockeyAllsvenskan i ishockey, delar av PGA-Touren, Champions Touren och Web.com-Touren i golf, elitserien i handboll för både damer och herrar, elitserien Speedway och WTA-touren, ATP-touren 100, 500, 250 och Davis Cup i tennis.

C More Play i många enheter

C More Play har ett brett stöd för sändningar i många olika enheter och du kan följa streamad sport på din dator, plattan, mobilen, Apple TV, Chromecast, Xbox One och Smart-TV.

Krav

För att titta på en live-sändning från C More Play bör du följa nedanstående rekommendationen, för den bästa upplevelsen. I vissa fall är nedanstående punkter ett krav för att du ska kunna titta överhuvudtaget.

– En stabil Bredbandsuppkoppling med minst 10 Mbit per sekund rekommenderas. Om uppkopplingen är under den utsatta hastigheten kan det leda till störningar i bilden. Även trådanslutning istället för Wifi är också något som rekommenderas.

– PC dator med Windows: x86 eller x64, 1.6Ghz processor, 4GB RAM, Mac OS: Intel Core Duo 1.83Ghz, 4GB RAM