Vi söker speltipsare. Gillar du att skriva och är en fena på betting? Kontakta oss

Om Odds Online

Om Odds OnlineOdds Online är en helt oberoende oddssajt som arbetar för att informera om de stora sporthändelserna och samtidigt presentera de senaste och mest aktuella oddsen från spelbolagen. På webbplatsen hittar du aktuella nyheter, erbjudanden från spelbolagen, bonusar, resultat, statistik, tv-tablå, livestreaming, tipstävlingar och mycket annat. Huvudfokus ligger framför allt på de stora sporterna och eventen i Sverige och naturligtvis också de stora ligorna och lagen i fotbollseuropa. På Odds Online kan du jämföra och hitta vilket bolag som erbjuder det bästa oddset på din favoritsport eller match, utan att själv behöva söka i oddsjungeln.

Odds Online recenserar spelbolagen

På Odds Onlines hittar du oberoende och objektiva recensioner om spelbolagen så att du kan bilda egen uppfattning om vilket spelbolag som tilltalar just dig. Om spelbolagen hittar du information om bonusar, utbud, användarvänlighet och support, allt för att underlätta för dig som spelare.

I oddsjämförelsen hittar du de senaste oddsen

På Odds Online hittar du massor av intressant information som du kan ha nytta av när du letar efter de bästa oddsen. I oddsjämförelsen hittar du kommande matcher med de senaste oddsen från alla spelbolagen. det betyder att du själv kan gå in och se direkt vilket spelbolag som ger det bästa oddset just nu. I oddsjämförelsen hittar du matcher från de små och stora ligorna i sporter som fotbolls, ishockey, bandy, speedway, tennis med flera.

Vi håller koll på din favoritsport

För att du ska kunna ta det bästa möjliga bettingbeslutet eller helt enkelt vill veta mer om din favoritsport så hittar du tabeller, resultat, twitterflöden och annan statistik om din favoritsport, liga eller lag. Vill du vara helt uppdaterad om det senaste inom sport och spelvärlden kan du följa oss på twitter, Google+. facebook samtidigt som vi dagligen presenterar nyheter och erbjudanden.

Detta och mycket mer finner du på oddsonline.se.

Välkommen till Odds Online!