bwin bonus och odds

  • 100% i bonus upp till 100 kr
  • Omsättningskrav 3x, minst odds 1.70
  • Läs mer om Bwin
  • Schyssta bonusvillkor
  • Roliga erbjudanden
  • Stort oddsutbud med över 90 sporter
bwin - välkomstbonus, oddsutbud, recension, mobilbetting

bwin är världens största spelbolag vilket också märks i sportvärlden där bolaget bland annat sponsrar storlag som Milan och Real Madrid. Man har också köpt namnet till den portugisiska ligan som numera går under namnet bwin liga. Bwin är registrerade i Gibraltar vilket innebär att alla vinster är skattefria och då man är ett österrikiskt bolag är man även noterade på börsen i Wien.

bwin har funnits sedan 1999 och har således lång erfarenhet av spel på nätet. Förutom betting har man även poker, casino och olika typer av spel i utbudet. Bwin har ett ganska läckert upplägg på sajten där stora och tydliga menyer visar matcherna och oddsen. Även spelkupongen är tydlig och enkel.

bwin har en svensk spellicens vilket innebär att spelbolaget måste följa den svensk spellagen. Att bwin har en svensk licens innebär också att alla dina uttag från spelbolaget är skattefria.

bwin bonus

När du har skapat ett konto hos Bwin så får du en välkomstbonus på 100 kronor när du gör en insättning. Bonusen kan du dock inte ta ut direkt utan måste omsättas, dvs spelas för, 3 gånger till oddset 1,70 eller högre. Från dess att du aktiverat bonusen så har du 90 dagar på dig att omsätta den till riktiga pengar, därefter går den förlorad.

För att skapa ett konto hos Bwin så måste du vara: över 18 år, befinna dig i Sverige och inte ha ett konto hos spelbolaget sedan tidigare.

Inriktning

bwin satsar hårt på att fånga spelarnas uppmärksamhet med läcker design, stort utbud och ett pedagogiskt upplägg. Användarna står i fokus trots att upplägget och de olika funktionerna är ganska avancerade. Första intrycket är positivt vilket gör att man som spelare blir nyfiken på bwin.

Layout

Snyggt, stilrent och funktionellt är ord som på ett bra sätt sammanfattar layouten på bwin. Vissa småbrister finns med det totala intrycket är ändå mycket bra. Den svarta grundfärgen med väl tilltagna bilder på startsidan skapar en lugn och trevligt känsla.

Utbud

Utbudet är bwins stora styrka. 11 000 spel varje dag på över 90 olika sporter gör att spelarna kan hitta det mesta av intresse, både inom den stora sporten fotboll, via mellanstora sporter som hockey, basket och tennis, till mindre sporter som Gaelisk sport, Softball och Vattenpolo. Dessutom går det även att spela på politik, nöjen och schack. Med andra ord finns här något för alla.

Information

Informationen på bwin är både utförlig och lättillgänglig. Redan i samband med menyerna där spelen presenteras finns lättillgänglig information, till exempel texter om hur du avslutar spel och ikoner med förklaringstexter i livedelen.

Användarvänlighet

Strukturen och upplägget på bwin får högt betyg då man på ett smidigt sätt hittar de spel man söker. Minus dock för statistikfunktionen, som visserligen är välutvecklad, men som också kunde vara direkt kopplad till respektive spel.

Konto/Bank

Inga problem vid insättning och uttag av medel. Bwin erbjuder följande insättningsmetoder: isa, Mastercard, Diners Club Card, Neteller och ClickandBuy, Banköverföring, FreeBet-kort, Western Union Quick Pay, Moneybookers