CampoBet bonus & odds

  • 100% upp till 100 kr
  • Omsättningskrav 10x, minsta odds 1,50
  • Läs mer om CampoBet
  • Ingen krånglig registrering.
  • Snabba insättningar & uttag.
  • Virtuell sport & bra livebetting.
CampoBet bonus & odds CampoBet bonus, sport, odds, Sverige, recension

CampoBet är tillbaka på den svenska marknaden. Ett spelbolag med enkelheten i fokus och där du kan kommer igång med ditt spelande direkt utan att behöver krångla med registrering. CampoBet erbjuder en trevlig bettingupplevelse med bra livebetting och betting på virtuell sport.

CampoBet bonus & bonuskod

CampoBet bonus & bonuskod
CampoBet ger dig som ny kund en trevlig bonus!

Som ny kund hos CampoBet får du en bonus, på 100 kronor. Denna bonus får du på din första insättning på minst 100 kronor. Och insättningen gör du snabbt och enkelt med din e-legitimation. Då skapas ett konto åt dig automatiskt utan att du behöver ta dig igenom den krångliga processen. Ingen bonuskod krävs. Denna bonus är extra pengar du kan spela för, så att du kan testa hur det fungerar spela hos CampoBet.

Bonusen har du också möjlighet att omvandla till riktiga pengar. Detta gör du genom att omsätta både bonusen och insättningen 5 gånger på odds som är 1.50 eller högre. Bonusen kan du omsätta på både singel eller kombospel. Dock kan du inte spela på allt för att omsätta bonusen. Spel som över/under, handikapp, udds/jämnt etc gäller inte, läs mer hos ComboBet om vilka spel som inte gäller. Det är endast ditt första spel per event som gäller när du ska omsätta bonusen. Spela på virtuell sport eller cash out gäller inte.

Bonusen kommer att finnas tillgänglig på ditt konto i 60 dagar och måste omsättas under denna tid för att omvandlas till riktiga pengar, därefter går den förlorad. Detta innebär att alla spel med bonuspengarna måste avgöras inom denna period.

Minst insättning för bonuserbjudandet är 100 kronor. För att bli kund hos hos CampoBet så behöver du vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige. Bonusen gäller en gång per hushåll, dator, person och ip-adress.

Design och layout

CampoBet sportsbook med odds och utbud.
CampoBets sportsbook har ett trevligt utseende och är lätt att navigera.

CampoBet site är trevlig för ögat utan att krångla till det. Siten är i mestadels vit och grå med inslag av grönt här och där. Tydligt och bra utan extra krussiduller. Det är enkel att navigera sig igenom och sidan laddar snabbt. Det enda jag hade önskat varit bättre är sökfunktionen, den kunde fått en mer centra position och funktion.

I mobilen & app

CampoBet i mobilen & app
CampoBets mobilversion.

Siten är responsiv och skalar bra till din enhet, oavsett storlek. Och det går lika enkelt att betta i mobilen, paddan eller som på din laptop. Du behöver därmed inte ladda ned en app för att betta hos CampoBet, oavsett vilken enhet du fördrar att spela på.

CampoBet odds och utbud

CampoBet får sin odds från Altenar vilket innebär ett stort utbud av ligor att betta på till konkurrenskraftiga odds. Du hittar de flesta sporterna i utbudet och givetvis de största ligorna.

Jämför jag oddsen hos CampoBet mot en av de ledande spelbolagen som Unibet så är oddsen i underkant, ibland med flera punkter. Med det sagt så är det inte så i alla fallen. Ibland ligger CampoBet på samma nivå som Unibet och i enstaka fall något högre. Har du konto hos både CampoBet och Unibet så är det helt klart värt att jämföra vilket spelbolaget som ger dig bäst odds.

Jämför man med Unibet så är inte heller utbudet lika stort men ändå helt klart godkänt. Och det är inte många ligor eller matcher du kommer saknas i deras sportsbook. Det som jag dock saknar är spel på politik, musik, underhållning och liknande specialevent. Fokuset hos CampoBet är odds på endast sport.

Livebetting & live odds

CampoBet livebetting & live odds
CampoBets livebetting och live odds är trevlig att använda.

Precis som alla stora spelbolag så har även CampoBet en sektion för liveodds. Livebetting och live odds erbjuds på bland annat fotboll, basket, tennisi shockey, e-sport och hästkapplöpning.

Att live betta är lika enkelt som att spela i den vanliga spoortsbooken pre-match. När du klickar in dig på en match så får du en tydlig vy över antalet spel och du kan välja att lägga till de spelen du vill följa som favorit.

På de flesta sporterna erbjuds även en grafisk vy över vad som händer i matchen med kompletterande statistik som är bra att känna till om lagen.

Överlag är jag helnöjd med CampoBets upplägg med livebettingen och med utbudet.

Virtuell sport

CampoBet virtuell sport
Betta på virtuell sport och följ matchen live.

Virtuell sport är inget nytt inom spelvärlden men den är inte lika stor i Sverige som den är internationellt. Och hos CampoBet kan du spela på virtuell sport på bland annat fotboll, tennis, basket, bilsport, bordtennis, hästkapplöpning och hundkapplöpning.

När du har bettat på en virtuell match så är det inte bara att rulla tummarna och vänta på resultatet. Utan du kan följa matchen i sin helhet på skärmen.

Återigen är jag nöjd med upplägget av CampoBets avdelning för virtuell sport. Det märks att virtuell sport inte riktigt har slagit igenom på allvar i Sverige då tjänsten är på engelska.

CampoBet stream

CampoBet har just nu ingen stream till de matcher du kan betta på hos spelbolaget.

Insättningar och uttag

Insättningar gör du snabbt och smidigt genom Trustly. Du väljer bara belopp som du vill sätta in och pengarna finns på ditt konto direkt. Insättningen sker direkt från din bank och du måste verifiera dig med ditt e-legitimation. Överföring kan göras från alla de stora svenska bankerna, som exempelvis Handelsbanken, Swedbank, SEB, Nordea osv. Minst insättningen du kan göra är 100 kronor.

Du kan även göra en manuell överföring från ditt bankkonto utan att använda Trustly men då är överföringstiden avsevärt längre.

Uttag kan du göra på belopp mellan 300 kr och totalt 300 000 kronor under en och samma månad. Uttaget måste göras med samma betalningssätt som insättningen. Första uttaget varje månad är kostnadsfritt, därefter tillkommer en avgift på 1,5 procent men som minst 50 kronor. Har du gjort en insättning av pengar men som du inte spelat för, då tillkommer en extra avgift upp till 5 procent av beloppet när du gör ett uttag.

När du gör ett uttag genom Trustly så kommer dina pengar att finnas på kontot inom 24 timmar. Banköverföringar tar vanligtvis ett par dagar.

Support

Supporten når du alla tider på dygnet genom en livechatt, telefon eller per mail. Enligt uppgifter som de själva lämnar är svarstiden i snitt på chatten 5 minuter och per mail 45 minuter. Siffror som givetvis är riktigt bra men också vad man kan förvänta sig.

Om CampoBet

CampoBet öppnade upp sin dörrar 2018 men har varit frånvarande från den svenska marknaden. Men nu är de tillbaka med en svensk licens vilket innebär att alla din uttag är skattefria och att spelbolaget står under spelinspektionens uppsyn.

Sammanfattning

Jag tycker CampoBet levererar en trevlig bettingupplevelse oavsett om jag spelar i mobilen eller på min laptop. Ett stort plus är att man slipper en krånglig registreringsprocess och att insättningar till kontot sker direkt.

CampoBet kanske inte ligger i framkant om man jämför med jättar som Unibet och bet365. Men oddsen står sig bra i konkurrensen och är du intresserad av bra livebetting och spel på virtuella odds då är CampoBet ett spelbolag för dig. Jag skulle absolut rekommendera CampoBet som ett bra komplement till de större spelbolagen.