Oddset 20,00 att Sverige vinner över England

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oddsboost på Sverige - England

Sverige stod för en ny stabil insats och besegrade Schweiz i kvartsfinalen. Nu är det England som väntar i semin och hos Unibet kan du betta till hela 20,00 gånger pengarna att Sverige återigen tar sig vidare i turneringen.

Detta svenska landslag överraskar gång på gång. Först förbi ett tufft kval, vann över Italien i play-off och sedan tog sig vidare från gruppen som gruppsegrare. Vem hade annat. Men succén slutade inte där. I tisdagens åttondelsfinal mot Schweiz var man det klart bättre laget och vann med 1-0.

I semin är det nu England som väntar. Ett England Sverige har haft bra resultat mot rent historiskt och det kommer att bli en stentuff kvartsfinal.

Nu kan du betta på denna kvartsfinal mot England och få hela 20,00 gånger pengarna att Sverige fortsätter sin succé i Rysslands-VM. Ett erbjudande Unibet ger till alla nya kunder som reggar ett konto genom denna kampanj innan matchen drar igång. Läs mer här hos Unibet…

Det slutar inte där. Om Sverige inte skulle vinna matchen så får du ett tröstpris och 50 kr som ett freebet hos Unibet.

Gå till Unibet för att ta del av kampanjen

Unibet regler och villkor gäller

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juli, 2018