Superodds på Super Bowl!

Super Bowl 2019 boost

Har du ännu inte reggat dig hos 888sport? Då är det läge att göra det nu. Spelbolaget har nämligen boostat sina odds rejält på helgens Super Bowl till alla nya kunder som reggar sig genom vår länk nedan.

888sport har boostat oddsen rejält på helgens Super Bowl. Nya kunder som reggar ett konto innan matchen drar igång kan välja att spela till hela 11,00 (tidigare 2,15) att Rams vinner eller 9,00 (tidigare 1,72) att Patriots tar revansch.

Använd länken nedan för att ta del av kampanjen.

Här kan du ta del av kampanjen

För att ta del av dessa superodds så ska du skapa ett konto och göra en insats med koden 888BO och sätta in minst 100 kronor.

De boostade oddsen gäller endast för en insats på 50 kr med riktig pengar. Bettar du för mer än 50 kr så kommer det vanliga oddset att gälla för överskottet.

888sports regler och villkor gäller läs mer här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 februari, 2019