Oddsboost: Atletico Madrid – Liverpool

Atletico Madrid - Liverpool boost

I kväll har vi en spännande drabbning mellan Atletico och Liverpool i Champions League. Och hos 888sport kan du just nu betta till kanonodds på denna högintressanta match.

888sport ger dig två rejäla oddsboostar att välja mellan på Champions League-åttondelen i kväll mellan Atletico Madrid och Liverpool. Atletico spelar hemma men är tros det under dog och hos 888sport får du nu hela 21,00 att Simeones gäng ska få en fördel i denna åttondel. CL-mästarna Liverpool har gått som tåget hela säsongen och är trots det klar favorit på bortaplan och trots det så får du hela 12,00 i oddsboost hos 888sport.

Dessa oddsboostar är endast tillgänglig för spelare som reggar ett konto hos spelbolaget innan matchstart och som inte varit kunder sedan tidigare. För att få en oddsboost så följer du nedanstående guide.

Här kan du ta del av oddsboosten

Guide till oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten Atletico – Liverpool

  1. Skapa ett konto

    Använd länken ovan för att gå till 888sport och kampanjsidan.

  2. Gör en insättning hos 888sport

    Sätt in minst 100 kronor på ditt konto och ange koden 888BO.

  3. Spela på Atletico – Liverpool

    Betta för minst 50 kronor, på det vanliga oddset, vilket lag av Atletico Madrid och Liverpool som vinner inom ordinarie matchtid.

  4. Hämta ut vinsten

    Går spelet in så kommer oddset att boostas. De boostade oddsen räknas endast mot 50 kronor och betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 februari, 2020