Trippeln 20/10 – Trippel med Champions League!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Äntligen är världens mäktigaste turnering tillbaka och redan i premiären serveras suveräna strider. Mötet mellan PSG och Manchester United är en godbit som inte går av för hackor. Tisdagskvällen till ära är en smarrig trippel framplockad!

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Chelsea – Sevilla: Över 2,5 mål @ 1,75

Fler odds på Chelsea – Sevilla

London öppnar hela härligheten med en dust mellan två storheter som trivs i cupsammanhang. Sevilla befäste nyligen tronen som Europa Leagues mesta mästare genom att besegra italienska Inter i finalen. I La Liga står Lopeteguis lag på sju poäng efter fyra omgångar sedan de bland annat hållit jämna steg med Barcelona på Camp Nou.

Chelsea tog sig till slutspel i Champions League förra säsongen, väl framme i sommarens åttondelsfinal var det inget tu tal mot blivande mästarna. Bayern München körde över Frank Lampards engelsmän med sammanlagt 7-1. Sedan dess har Lamps gräddat sin trupp med tysk superklass i form av Timo Werner och Kai Havertz, båda dessa poängmaskiner målade i helgens PL-fight mot Southampton när Chelsea lirade 3-3.

Sevilla har visserligen spelat flera målsnåla matcher i upptakten av La Liga men på Stamford Bridge lär spanjorerna få finna sig i att Chelseas öppna spjäll sätter standarden. The Blues fem PL-kamper denna höst har innehållit minst tre mål på tavlan vid fyra tillfällen, endast Liverpool stängde butiken bakåt och segrade med 2-0. Ett läckande försvar i kombination med sylvassa ess i fronten skänker stor trygghet till tisdagens överspel.

Fler odds på Chelsea – Sevilla

Spel: Över 2,5 mål @ 1,75
Tävling: Champions League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21.00
TV: Viaplay

RB Leipzig – Istanbul Basaksehir: RB Leipzig -1,5 @ 1,71

Fler odds på RB Leipzig – Istanbul Basaksehir

Emil Forsberg är kvitt sina skadebekymmer och gjuten i den sprudlande offensiven hos RB Leipzig. Foppa inledde Bundesliga med att måla mot både Mainz och Leverkusen för “De flygande tjurarna” som toppar den tidiga tabellen på hemmafronten. Nu ska RBL inleda sitt nya CL-äventyr efter förra säsongens starka semifinalplats i den största av turneringar.

Istanbul Basaksehir har inte haft samma skojiga start på säsongen som tyskarna. 1-1-3 är resultatraden i Süper Lig där IB blott mäktade med två mål i rätt bur. Främlingslegionen fylld av gubbar från världens alla hörn, Kap Verde, Norge, Brasilien och Moldavien, har sett föga samspelt ut denna höst.

Förra säsongens Europaäventyr tog slut på dansk mark för turkarna som blev duktigt näbbdragna av FC Köpenhamn i åttondelen av Europa League. RB Leipzig slutade topp 4 i CL efter att bland annat ha besegrat Tottenham med 3-0 här hemma i tjurborgen. Det råder ingen tvekan om att Foppa och hans vänner ska segra med minst två bollar mot dessa bleka turkar.

Fler odds på RB Leipzig – Istanbul Basaksehir

Spel: RB Leipzig -1,5 @ 1,71
Tävling: Champions League
Plats: Red Bull Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Paris SG – Manchester United: Hemmaseger @ 1,61

Fler odds på Paris SG – Manchester United

Sist men sannerligen inte minst är det Parc des Princes som arrangerar ett mastodontmöte. Paris SG stred tappert i Champions League förra säsongen, det räckte ända fram till finalen där Bayern München drog längsta strået med uddamålet. Nu har PSG laddat om och Thomas Tuchels trojka ser löjligt vass ut för dagen, parisarna har fem raka segrar i Ligue 1 där Kylian Mbappé levererat sju personliga poäng.

Manchester United rök i semifinalen av Europa League förra säsongen och har inlett denna höst ambivalent. Fyra omgångar har avverkats i Premier League där Lindelöfs lag vunnit två gånger och förlorat två gånger. 6-1 i baken mot Tottenham sticker ut med besked.

Bortaplan är inte Manchester United paradgren, trots en enkel EL-grupp förra säsongen noterades The Red Devils för ett resultat av vardera valör i bortaspelet. Mot Astana, AZ Alkmaar och Partizan Belgrad. Att resa till prinsarnas park med den ryggsäcken är föga förtroendeingivande. PSG vann alla fyra hemmamatcher i fjolårets CL och släppte inte in ett enda mål, trots besök av digniteter som Real Madrid och Dortmund. Denna hemmaseger är ohotad, Mbappé sänker Lindelöf och Maguire i sömnen.

Fler odds på Paris SG – Manchester United

Spel: Hemmaseger @ 1,61
Tävling: Champions League
Plats: Parc des Princes
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Chelsea – Sevilla: Över 2,5 mål @ 1,75
RB Leipzig – Istanbul Basaksehir: RB Leipzig -1,5 @ 1,71
Paris SG – Manchester United: Hemmaseger @ 1,61

Totalt odds: 4,81

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 19 oktober, 2020