AIK räddade spelfonden

Trots en bra början med krysset på Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK blev det inte mycket mer på förra veckans trippel, och därför gick spelfonden mer eller mindre plus minus noll.

Sen AIK kvittering
Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK slutade som väntat oavgjort. Men det satt hårt åt. AIK slarv gav Johan Oremo chansen att sätta 1-0 i den första halvleken och anfallaren gjorde inga misstag. DIF såg sedan ut att gå mot en stabil seger, då Saihou Jagne alldeles i slutet fixade kvitteringen och delad pott i derbyt.

Torres sänkte Everton
Merseyseidederbyt slutade däremot med bortaseger. Liverpool var det bättre laget och Everton inkasserade tredje raka hemmaförlusten i Premier League. Fernando Torres blev stro matchhjälte för sitt Liverpool då han gjorde båda målen.

Starkt Wigan slog City
Slutligen trodde vi mycket på ett nytänt Manchester City i mötet med Wigan. Hemmalaget visade sig dock vara betydligt starkare än vi trott och vann med 2-1.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 952,55 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!