BP tillbaka!

Återigen var marginalerna ytterst små för utgången på trippeln och således även spelfonden. Växjö Lakers inledde annars v 46 på ett alldeles utmärkt sätt genom att vinna smålandsfajten i Nybro. Oddset 2,25 gav oss en perfekt start och hopp om mer. Men återigen var marginalerna på fel sida.

Vi trodde att Brommapojkarna skulle bädda för Allsvenskt avancemang hemma på Grimsta, men närmre än ett rungande ribbskott kom man inte vinst. Matchen slutade 0-0, vilket visade sig räcka för BP som ordnade 1-1 i Ljungskile. På söndagen skulle Everton bättra på hemmastatistiken mot Middlesbrough, men gästerna tog snabbt ledningen.

Everton kom dock tillbaka, men till mer än kvittering räckte det inte. Precis som vi förra veckan gratulerade Kalmar FF till SM-guldet vill vi denna vecka passa på att gratulera BP till återkomsten i Allsvenskan, bedriften att ta sig tillbaka efter bara ett år i Superettan har betydligt mer meriterade lag misslyckats med tidigare. BP klarade biffen!

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 722,15 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!