Chockförlust för Villarreal

Precis som förra veckan var det ett småländskt hockeylag som stod för kosingen på spelfonden. Denna gång prickades spelet på Troja/Ljungby in då man besegrade bottenlaget Huddinge på bortais. Det finfina oddset 2,10 från :ladbrokes: och :unibet: gav oss återigen en perfekt start på spelfonden.

Typiskt då att det spanska topplaget Villarreal, som imponerat så under hösten och som var obesegrade i ligan, skulle förlora mot Real Valladolid med 0-3. Hemma på El Madrigal dessutom! Kanske borde vi anat ugglor i mossen när Valladolid vann mot Real Madrid i omgången innan, men detta faktum trodde vi snarast skulle ge en negativ reaktion för Valladolid.

Derby d`Italia blev visserligen jämt som förväntat, men något kryss blev det inte. Inter och Muntari gjorde matchens enda mål på pass (snedträff) av Zlatan. Inter vann rättvist då man var det bättre laget. Närmast kvittering kom Alessandro del Piero.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 700,55 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!