Dålig utdelning på spelfonden

Aj,aj,aj – tre tunga missbedömningar gjorde inte spelfonden gott veckan som gick. I Europacupmatcherna var vi visserligen inte helt fel ute då BATE Borisov avancerade till gruppspelet i Champions League efter 1-1 hemma mot Levski, och Elfsborg tappade sin ledning med fyra minuter kvar av full tid. Trippelns sista match nämner vi inte ens!

BATE till Champions League
Årets stora överraskning i Champions League, vid sidan av cypriotiska Anorthosis Famagusta, är definitivt vitryska BATE Borisov. Nu var det kanske ingen större skräll att man eliminerade Levski i den sista rundan i kvalet, överraskningen stod man istället för i rundan innan då man slog ut belgiska storklubben Anderlecht. Mötet med Levski slutade 1-1, och i och med 1-0 segern i den första matchen gick man vidare. Vi trodde dock marginalen skulle vara större.

Elfsborg försvann oväntat
Att Elfborg skulle klara av att ta sig förbi irländska St Patricks i Uefacupkvalet trodde vi på Odds Online var en självklarhet, speciellt med tanke på hur det första mötet på Borås Arena gestaltade sig. På Irland var man också på väg att ordna en väntad seger, men återigen tappade man ledningen och St Patricks får nu spela vidare i Europa.

City körde över Sunderland
Vi trodde Manchester City gick en tung höst till mötes med interna problem, inga nyförvärv av klass och till att börja med en svår bortamatch mot ett allt mer imponerande Sunderland. Men oj vad snabbt saker och ting kan förändras! Shaun Wright Phillips återvände från Chelsea, ägaren Thaksin Shinawatra sålde klubben till ett investmentbolag som i sin tur köpte brassestjärnan Robinho. Dessutom slog man Sunderland med 3-0 efter två mål av just Whright-Phillips. Ibland är man ganska fel ute!

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och dör bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 980,90 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!