Endast Göteborg

Bara ett spel av tre satt. Göteborg gjorde vad de skulle och vann borta mot Gefle. Djurgården tog emot Helsingborg hemma och ett kryss låg nära men i slutminuterna blev det 2-1 till HIF. Till sist var det krysset på Malmö FF och Kalmar FF som sprack, också det med endast ett par minuter kvar.

Bortavinst
Göteborg gjorde vad man förväntade sig av dem när de mötte Gefle på bortaplan. Det blev vinst med 1-0 vilket räckte för att vårt spel på tvåan skulle sitta.

Svårigheterna fortsätter
Det fungerar inte med kryss heller på Djurgården. De förlorade på hemmaplan igen, denna gång mot Helsingborg. Och en hemmaseger verkar dra ut på tiden. Vi tror dock att det blir i nästa match mot Norrköping.

Målrikt
Ett intressant möte mellan Malmö och Kalmar som vi trodde skulle bli oavgjort. Det såg det också ut att bli men i Agon Mehmeti gjorde två mål och ökade spänningen för oss som följer Allsvenskan. Det blev 3-2 till Malmö FF till slut.

Totalt blev det en bra vecka för spelfonden med 2 lyckade spel. Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10, är nu 1 097,13 kr.