I väntan på mål

Vecka 41 går inte till historien som den bästa veckan för spelfonden. Tre tunga missar gör att värde på spelfonden minskade till 826 kronor. Men skam den som ger sig, till helgen kommer vändningen.

HV körde över Modo
All logik talade för Modoseger i mötet med HV 71. Hemmalaget var ordentligt på gång efter två raka segrar och HV 71 spelade match dagen innan i nya Champions Hockey League. Dessutom hade man inte riktigt hittat formen i Elitserien. Trots det vann HV 71 med 5-1!

Norge tog poäng i Skottland
Draget att spela på Skottland lönade sig inte. Norge lyckades få med sig 0-0 och spelfondens hopp stod i detta läge till Kroatien. Även om matchen på förhand såg ut att bli en målsnål historia var vi ganska ense om att skottarna skulle dra det längsta strået. Men något mål kom aldrig.

Ukraina höll emot mot Kroatien

Precis som i matchen ovan trodde vi också här på få mål, men att Kroatien, i kraft av ett bättre material och revanschlusta efter den nesliga förlusten mot England, skulle resa sig och få med sig tre poäng hem. Men Kroatien verkar inte lika starka som i det förra kvalet och matchen slutade också den 0-0.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 826 kr.