Jämnt första möte

Uppåt igen på vår spelfond och fler som verkar ha medvind är Michael Owen och grabbarna i Newcastle. De vann relativt enkelt matchen mot Reading i helgen. Men först ut var mötet i kvartsfinal 1 i Champions League mellan Arsenal och Liverpool. Vi gissade att det skulle bli en jämn kamp och det blev det. Matchen slutade 1-1 och Liverpool är nog mest nöjda med det. Sen hade vi en match i Bundesliga, men den gick inte riktigt som vi hade väntat oss.

Snabb kvittering
Mötet mellan Arsenal och Liverpool i Champions League var en jämn kamp. Det var till en början trevande och inget av lagen ville göra bort sig, men sen kom chanserna. Adebayor nickade först in 1-0 till Arsenal. Glädjen blev dock inte långvarig för bara några minuter senare fick Gerrard turligt bollen utanför Arsenals straffområde och det blev ett kvitteringsmål för Liverpool. Efter halvtidsvila var det Anfall av Arsenal som gällde för hela slanten. Man anstormade ganska rejält och det borde nästan ha blivit ett mål till för Arsenal, men så blev det inte. Vilket vi är tacksamma för då krysset som vi spelat gav 3.10 gånger pengarna.

Otippat i Bundesliga
Hemmalaget Frankfurt hade tre raka segrar och tog senast en imponerande skalp i och med 2-0 triumfen i bortamötet med Leverkusen. Bortalaget Nürnberg hade endast en vinst på bortaplan hittills. Så vi blev lite förvånade över det faktum att Nürnberg inte bara höll emot borta mot Frankfurt utan faktiskt vann med hela 3-1. Vårt spel på Frankfurt till oddset 2.15 gick alltså inte hem.

Newcastle i form
Det verkar som att Newcastle har hittat formen till sist. Man vann borta mot Tottenham tidigare med stora siffror och nu var det dags för att ta en hemmaseger mot Reading och det gjorde man ganska lätt. Motståndet ansåg vi vara betydligt lättare mot Reading än mot Tottenham så oddset till 1.80 var helt klart spelvärt. Martins, Owen och Viduka såg med var sitt mål till att säkra segern hemma på St James park mot Reading. Newcastle vann lätt med 3-0 och självförtroendet kanske bättrades på aningen hos laget.

Totalt blev det en bra vecka för spelfonden med 2 lyckade spel. Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10, är nu 1126,42 kr.