Kalmar FF vann till överodds

Back in business! Två av tre spel på allsvenskan satt och nu är vi med i matchen igen efter ett par mindre bra veckor. Att Kalmar FF skulle bortabesegra Gefle trodde vi stenhårt på och det spelet var aldrig i fara då smålänningarna vann med 5-1. Värre var det då på Örjans Vall i Halmstad där hemmalaget såg ut att klara tre poäng när Bajens amerikanske anfallare Charlie Davies kvitterade med tio minuter kvar att spela. Tyvärr för spelfonden lyckades inte Djurgården plocka poäng mot ett starkt Elfsborg som enkelt vann med 2-0 efter två tidiga mål på Stadion.

Kalmar vann till bra odds
Sommarens magra utbud hos spelbolagen innebär en hel del inhemsk fotboll för Odds Onlines trippel. Och efter en vecka med tre Allsvenska matcher ser det ut att löna sig. Kalmar FF tog en bergsäker seger på Strömvallen i Gefle efter mål av Cesar Santin 2, David Elm 2 och Patrik Ingelsten. Oddset 2,15 hos :unibet: tvekade vi inte en sekund på, vilket också lönade sig.

Davies räddade spelfonden
I Halmstad tog hemmalaget en tidig ledning genom brasseanfallaren Anselmo och laget så också ut att gå mot segern. Spelfonden höll i det läget tummarna för en kvittering och den kom också i den 80:e minuten genom snabbe Charlie Davies. Därmed hade båda de två första spelen prickats in till mycket fina odds. Krysset i Halmstad betalade 3,35 gånger pengarna hos :unibet:.

Djurgården höll inte
Djurgården befinner sig just nu i en svacka men hemma på Stockholms Stadion trodde vi ändå på poäng mot starka Elfsborg. Men oj så fel vi fick! Elfsborg rivstartade och hade 2-0 efter en kvart, målskyttar Anders Svensson och Stefan Ishizaki. Djurgården orkade aldrig resa sig och Odds Onlines spelfond fick nöja sig med 2 inprickade matcher av tre möjliga.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ökade från 1 065 till 1 153,65 kr.

Kommande veckas spel finner du under Trippeln!