Manchester United vann Champions League

Det vill inte riktigt lossna på spelfonden. Efter en stark vår med en bra värdeökning har de tre senaste veckorna inneburit ett par marginella missar som gjort att värdet i stort sett varit oförändrat. Bottennappet för tre veckor sedan har i och för sig inte upprepats men efter två veckor med bara pengarna tillbaka ser vi fram emot fotbolls-EM och dess stora utbud.

United vann Champions League efter straffar
Dramatiken var stor när Manchester United säkrade Champions League titeln i Moskva i onsdags. United var i brygga både under ordinarie tid och i straffläggningen men lyckades, med en hel del flyt (Terrys straffmiss), ta sin tredje Mästarcup/Champions League-titel. För spelfonden innebar det oavgjorda resultatet efter full tid en bra start på veckans spel, tyvärr gick det inte lika bra i de två övriga spelen.

Cruz Azul uddamålsvann

För första gången sedan trippeln introducerades på Odds Online vågade vi veckan som gick på oss ett spel på den mexikanska fotbollen. Semifinalen mellan San Luis och Cruz Azul såg på förhand ut att bli en tät historia, och så blev det också. Tyvärr för spelfonden blev det dock 1-0 till Cruz Azul efter mål av Miguel Sabah. San Luis orkade aldrig komma igen och Cruz Azual dog sig därmed till final fär man nu ställs mot favoriterna och seriesegrarna Santos.

Hull till Premier League
Inte heller i vår sista match på trippeln blev det oavgjort, även om det var nära. I en mycket spännande kvalfinal på Wembley vann Hull med 1-0, vilket innebar avancemang till Premier League. Det avgörande målet kom i den 38:e matchminuten och motståndarna Bristol City lyckades inte kvittera Dean Windass mål som blev matchens enda.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ökade marginellt, från 1 213 kr till 1 215 kr.