Märklig match när Stoke vann

Att Tottenham skulle ta sin första seger i Premier League helgen som gick var det många som trodde. Nästjumbon Stoke stod för motståndet men när slutsignalen ljöd hade Stoke vunnit en av de märkligaste matcherna på länge. Efter två utvisningar, spelare i ambulans, straffmiss och stor dramatik stod det 2-1 på resultattavlan när domaren blåste av matchen.

Genoa vann väntat
Därmed får Tottenham fortsätta att jaga sin första trea i ligan. Kanske skulle Genoas anfallsess Diego Milito, som Tottenham jagade i somras, gjort skillnad. Just Genoa är i desto bättre form. Laget hemmaslog väntat Siena med 1-0 men det var inte Milito som gjorde målet, det gjorde istället Guiseppe Biava.

Napoli avgjorde i slutet
Trippelns tredje match, den mellan Napoli och Juventus såg ända fram till den 80 matchminuten ut att sluta oavgord. Då avgjorde Ivan Lavezzi matchen. Under onsdagskvällen sätter vi vårt hopp till Shakhtar Donetsk i CL och i helgen tror vi mycket på Valencia och Palermo.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 801 kr.