Minimala marginaler

Ibland är marginalerna på ens sida, ibland är de inte det. När matchen Mallorca-Atlethic Bilbao gick in på övertid i söndags såg spelfonden ut att öka i värde för andra veckan i rad. När domaren blåste av matchen hade dock Athletic kvitterat genom Fernando Llorente. Istället för ett trevligt tillskott i kassan blev utdelningen ett av tre rätt och ett knappt minusresultat.

Spelet på Mallorca var naturligtvis en liten chansning, åtminstone om man jämför med spelet på pålitliga Genoa som inte hade några problem med bottengänget Reggina. 4-0 blev slutresultatet till bjudningsoddset 1,55. Väl investerade pengar på ett lag som kanske är Serie A:s bästa hemmalag. Vassa duon Milito (3 mål)/Sculli 1 (mål) fortsatte att leverera också i helgen.

När det gäller den Allsvenska guldstriden tog Kalmar som väntat hem serien och klubbens första SM-guld. Däremot var vårt siande om att Kalmar skulle vinna samtidigt som Elfsborg insåg det omöjliga inte riktigt korrekt. Tvärtemot vad vi trodde, vann Elfsborg klart samtidigt som Kalmar med en sen kvittering ordnade oavgjort på Örjans Vall. Ett stort grattis till Kalmar FF i alla fall!

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 742,15 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!