Missar på Sverige och Polen

Spelen på VM-kvalen gick inte hem då Sverige bara fick 0-0 i Albanien och Polen endast spelade 1-1 hemma mot Slovenien. Tur då att forna storlaget Leeds höll måttet och krossade bottengänget Crewe i engelska League One.

Leeds körde över Crewe
Precis som vi förutspådde vann Leeds över Crewe i engelska League One. Kanske har laget nu kommit igång efter en knackig inledning. Slutresultatet skrevs till hela 5-2 i en match där Crewe gjorde båda sina mål på övertid.

Slovakien höll – Polen föll
Nu förlorade visserligen inte Polen men detta spel föll definitivt då Polen bara fick oavgjort hemma i kvalpremiären. En missräkning naturligtvis för ett lag som siktar på VM i Sydafrika. Slovakien klarade däremot Nordirland, seger 2-1, men vad gjorde det när Polen svek.

Försiktigt Sverige spräckte aldrig Albaniens nolla
Vi var tämligen säkra på en svensk triumf i Tirana men ett alldeles för passivt Sverige fick bara 0-0 mot ett i stort sett lika försiktigt Albanien. Matchen var ett sömnpiller, närmast mål var Zlatan Ibrahimovic och Daniel Majstorovic, men nåt mål kom aldrig.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 940,25 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!