Nice räddade spelfonden

Med förr förra veckans hyfsade utdelning i minnet satsades förra veckans pengar på två klassiska engelska lag i form av Liverpool och Tottenham. Tyvärr höll inget av lagen för favorittrycket, men som väl var ordnade Nice tre poäng med ett sent segermål. Tack vare det franska laget fortsätter spelfonden att ligga på plus.

Trögstartat Liverpool mållöst i Belgein
Klasskillnaden mellan Standard Liege och Liverpool är naturligtvis markant, men i den första kvalmatchen till Champions League lagen emellan lyckades inte gästerna spräcka hemmalagets noll. Detta trots att Torres, Keane och Kuyt alla fanns med i startelvan. 0-0 bäddar ändå för Pool som avgör hemma. Men det hjälper som bekant inte Odds Onlines spelfond.

Turbulent Spurs föll mot hungrigt Middlesbrough

Just nu är turbulensen stor i Tottenham Hotspur. Anfallsesset Berbatov ryktas vara nära United, Keane lämnade för Liverpool och ett gäng offensiva mittfältare ska spelas in. Trots det var man favorit mot ett på pappret blekt Middlesbrough, som dock överraskade med hård press och effektivitet. Matchen slutade 2-1 efter en sen Spurskvittering.

Nice ordnade sen seger
Matchen mellan Nice och Nancy såg länge ut att sluta 1-1. Då, minuterarna innan slutsignalen slog unge Traoré till och avgjorde för Nice. Kanske hade oavgjort varit mest rättvist men vad gjorde det när Nice räddade spelfonden från ett mindre bakslag.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och dör bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 1022,90 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!