Små marginaler

Ibland är marginalerna små. Hade bara Sverige och Andreas Isaksson hållit tätt mot Ungern, samtidigt som Portugal spikat igen i slutminuterna mot Danmark, hade spelfonden fått sig ett välbehövligt tillskott. Nu blev det istället en snöplig sorti för våra spel. Dessutom var draget att spela Kroatien inte speciellt lyckat!

Ungerns sena reducering kom olyckligt
När vi valde ut spelen till förra veckans trippel var vi tämligen säkra på att Sverige skulle hålla nollan mot Ungern hemma på Råsunda. Och trots att spelet inte värmde kändes spelet gjutet när matchen började lida mot sitt slut. Då hade vi inte räknat med ungraren Rudolf som bröstade in reduceringen på övertid.

Sen dansk vändning
Att Ryssland skulle vinna hemma mot Wales var nog de flesta överrens om och som väntat tog ryssarna en viktig trepoängare i kvalpremiären. Även Portugal kändes som ett bra drag, men precis som i Sveriges match hade vi inte marginalerna på vår sida då Danmark stod för en makalös vändning, från 1-2 till 3-2 under de absolut sista minuterna. Så var den spelkvällen körd.

Walcott hjälte för pressat England.
För innan dess hade England manglat Kroatien i Zagreb. 4-1 till engelsmännen efter att Arsenals unge Theo Walcott gjort hattrick blev slutresultatet. Möjligen kunde resultatet blivit ett annat om inte Kroatiens Robert Kovac blivit utvisad när England ledde med 1-0. Usch vilken vecka!

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och dör bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 846,25 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!