Sporting tog tung seger

Shakhtar Donetsk lyckades inte besegra Sporting Lissabon i Champions League utan föll ganska oväntat med 0-1. En klar missräkning för klubben som satsat hårt på turneringen och som nu kan få problem att nå slutspelsrundan. För spelfonden var matchen inte den start vi hade hoppats på.

Valencia, som åter är tillbaka i den absoluta toppen, borta mot bottengänget Recreativo såg på pappret ut som ett riktigt kanonspel, men det var på pappret. Valencia fick visserligen med sig en poäng hem men vad hjälpte det spelfonden.

Ytterligare ett på förhand bra spel gick i stöpet då Palermo föll ihop hemma mot Fiorentina. Gästerna vann med 3-1 och Palermo åkte därmed på sin första hemmaförlust för säsongen.  Sammanfattningsvis var veckan en riktig missberäkning. Efter vårens fina utdelning har flytet vänt i höst, vi tar dock nya tag och ser fram emot en riktigt härlig spelvecka!

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 721 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!