Sverige föll men spelfonden ökade

Trots en sämre start på trippeln då Sverige föll mot Frankrike i landskampen förra veckan blev det ett klart godkänt resultat för spelfonden. Tyska nykomlingen Hoffenheim och engelska toppkandidaten Everton såg med varsin seger över Mönchengladbach respektive West Bromwich Albion till att resultatet återigen blev positivt – denna gång +66 kr.

Sverige föll trots lovande spel
Lars Lagerbäck hade inför landskampen mot Frankrike bestämt sig för att testa det kritiserade spelsättet 3-5-2. Resultatet blev både positivt och negativ. Odds Onlines kryss sprack i och med resultatet 2-3, men fotbollsälskarna fick äntligen se ett landslag med både fart och kombinationsspel ur den högre skolan. Hade bara Markus Rosenberg förvaltat något av sina lägen hade spelfonden också fått sig ett ordentligt lyft.

Per Nilsson kapten i ledande Hoffenheim
Den före detta GIF Sundsvall och AIK mittbacken Per Nilsson har under sin tid i tyska succéklubben Hoffenheim etablerat sig som en av de absoluta nyckelspelarna. Nilsson är kapten i laget som i och med segern över Mönchengladbach nu leder Bundesliga. 1-0 slutade matchen efter mål av Vedad Ibisevic och storsatsande Hoffenheim lär komma med på trippeln även i framtiden.

Everton tog väntat revansch
I trippelns tredje match förutsåg vi att Everton skulle ta revansch för den nesliga förlusten mot Blackburn i premiären. Hemmalaget WBA lyckades inte heller förhindra ett hungrigt Everton från att ta tre viktiga poäng på The Hawthorns. Osman och Yakubu gav gästerna en 2-0 ledning innan Bednar reducerade på straff i slutskedet.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och dör bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 1088,90 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!