Två av tre kryss satt

Veckan som gick satsade vi på tre oavgjorda spel i trippeln, och utdelningen blev god. Två av tre spel satt då både Chelsea-Manchester U och Real Betis-Sevilla spelade oavgjort. Vårt tredje spel, det på X mellan Bayern Munchen och Werder Bremen, gick inte riktigt som vi trodde då gästerna vann med hela 5-2 efter två mål av Markus Rosenberg.

Rosenberg hjälte i Bremen
Bayern Munchen har visserligen haft svårt mot Bremen de senaste åren men att man skulle förlora med 5-2 var en ordentlig skräll. Stor segerorganisatör för gästande Bremen blev Markus Rosenberg som inte bara gjorde två mål utan även stod för en assist.

Chelsea höll svit vid liv
Chelsea har nu spelat 85 matcher utan att förlora hemma på Stamford Bridge. Helgens möte med Manchester United slutade som väntat oavgjort efter att Kalou kvitterat Parks ledningsmål.

Mållöst derby i Spanien
Även mötet mellan rivalerna Real Betis och Sevilla slutade oavgjort. 0-0 blev slutresultatet och resultatet innebar att vi prickade in två av tre spel denna vecka.
Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 944,25 kr.

Denna veckas spel finner du under Trippeln!