Vilken match – igen!

När man trodde att man sett en match som man kanske får uppleva en gång på, tja, väldigt lång tid så bjöds vi igår på ytterligare en makalös fotbollsmatch när Liverpool tog emot Arsenal på Anfield Road.

Jag menar 4-4 i en kvartsfinal mellan Chelsea och Liverpool, var mer kan man önska sig av en fotbollsmatch? Inte skulle väl den bataljen överträffas inom överskådlig tid?

Exakt en vecka tog det.

Så hade Liverpool än en gång varit inblandad i en helt sanslös match. Återigen blev slutresultatet 4-4.

Detta efter att Arsenal tagit ledningen och Liverpool vänt till 2-1 med kontroll på händelserna.
Sedan exploderade matchen.

Andrei Arshavin, som gjorde Arsenals alla mål (!), bara en sån sak, kvitterade och fixade ledning för sitt lag inom ett par minuter. Strax efter var Liverpool ikapp igen via Fernando Torres läckra kvittering.

Trots att 3-3 stod sig in på övertid kändes det som att allt kunde hända denna kväll. Och det gjorde det också, Arshavin kontrade in 3-4 och Benayoun kvitterade än en gång!

Frågan är vad som ska till för att överträffa detta?

Det fanns dock ett par aspekter som förmodligen spelade in i matchutvecklingen. Liverpool var tvungna att vinna för att haka på Manchester United, Arsenal kunde spela avslappnat i väntan på Champions League.

Med andra ord, inga handbromsar här inte. Liverpool går alltid för fullt inför sin krävande hemmapublik och Arsenal kunde, även om man alltid spelar sin fotboll, utnyttja all den briljans man har på mittfältet.

När snabbe Theo Walcott kom in i den andra halvleken gav han tillsammans med Nasri, Fabregas och Arshavin understöd åt den ensamme Bendtner i anfallet. Då blir det förstås åka av i båda riktningarna.

Upplagt för underhållning var det, men 4-4 igen, i en helt galen match. Det hade ingen räknat med. Men kul, det var det sannerligen!

Håller du med eller är du av en annan åsikt? Diskutera med hjälp av kommenterafunktionen nedan!