Villarreal fortsätter att imponera

Efter förrförra veckans katastrofala utdelning blev veckan som gick betydligt trevligare. De två italienska onsdagsspelen satt som en smäck, och när sedan Villarreal enkelt avfärdade Athletic Bilbao var saken klar. En mycket efterlängtad trippel satt när den som bäst behövdes.

Både Napoli och Genoa har under den italienska säsongsinledningen visat sig väldigt pålitliga, framförallt på hemmaplan. Och i hemmamötena med Reggina respektive Cagliari gjorde de båda lagen ingen besviken. Håll koll på Napoli och Genoa i fortsättningen också. Även om de inte kommer att utmana om Lo Scudetto framåt våren lär de finnas med och slåss om Europaplatserna bakom de stora lagen.

Ett annat lag som inte tillhör de stora med som på allvar utmanar topplagen är spanska Villarreal. Laget, med förre Hammarbyaren Sebastian Eguren på mittfältet, har efter nio omgångar ännu inte förlorat och skuggar ledande Barcelona i toppen av La Liga. Söndagens möte mot Athletic Bilbao resulterade i en ny seger, 4-1. Spelet till 2,30 på :888sport: var ett av helgens absolut bästa drag.

Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10 procent av det totala beloppet satsas varje vecka, ligger nu på 778,85 kr.