Vi söker speltipsare. Gillar du att skriva och är en fena på betting? Kontakta oss

betOmaten

Med Odds Onlines toolbar betOmaten kan du på ett mycket smidigt sätt samla dina tänkta spel som du vill jämföra oddsen på, studera statistik, filtrera mellan olika oddstyper – samtidigt som du surfar runt på sajten och letar information i form av spelnyheter, guider eller annan relevant information.

Oddslista

I betOmaten hittar du först och främst en Oddslista. I Oddslistan samlar du på dig dina tänkta spel som hela tiden ligger kvar i Oddslistan, vart du än befinner dig på Odds Online.

Klickar du på ikonen för Oddslistan nere i betOmaten så får du upp följande information:

* Välj de odds du vill spela på genom att klicka på + (den orangea ikonen), dina val ligger kvar i oddskorgen tills du tar bort dem
* Studera vilket spelbolag som har bäst odds på ditt tänkta spel, singel eller kombinationsspel
* Klicka på spelbolagslänken för att spela

Med andra ord, för att lägga till det spel du vill jämföra spelbolagens odds på klickar du på den orangea plusikonen bredvid oddset. När du gör det hamnar ditt spel i Oddslistan.

Det fina med betOmaten är att du kan befinna dig precis var som helst på Odds Online där du ser den orangea ikonen. Alltså spelar det ingen roll om du befinner dig på Premier Leagues Oddssida, inne i oddsjämförelsen eller i en nyhet med odds. Klicka bara på ikonen och oddset hamnar i din Oddslista.

Statistik

Den andra fliken i betOmaten heter Statistik. Där kan du välja sport, liga eller event, och lag för att kolla upp hur statistiken ser ut för just ditt tänkta spelobjekt.

Om du inte befinner dig på en specifik match i oddsjämförelsen så kan du själv sortera fram den aktuella matchen genom att använda flikarna i Statistikfunktionen.

Men om du redan klickat dig in på en specifik match i oddsjämförelsen så räcker det att klicka på Statistikfunktionen i betOmaten för att få fram statistiken för ”din” match.

Filtrera

Det finns en till inbyggd funktion i betOmaten, nämligen Filtrera. Med hjälp av den kan du filtrera fram den speltyp du vill jämföra odds på. Vill du exempelvis bara titta på Matchodds bockar du för rutan för Matchodds i Filtrerafunktionen.