And the show must go on

(Scrolla ner för att hitta mitt stryktipsförslag.)
Hur säker Schalke-seger som helst. 2-0.

***

3/10
Idag säger vi grattis till Tyskland på nationaldagen, och varför inte börjar med att kika lite på Bundesliga:
Hoffenheim reser till Mainz med goda förhoppningar om seger, då man i grunden är ett mycket bättre lag och har grym form. Formtoppade Freiburg med två raka segrar får åka till AWD-Arena i Hannover för match mot die Roten. Ingen omöjlig uppgift, så ojämna som de är.

Säker
Mainz – Hoffenheim 2 Odds: 1,75 (:Unibet:)

Chans
Hannover 96 – Freiburg 2 Odds: 3,15 (:Unibet:)

***

Frankrike, Ligue 1:
Stackars Grenoble är fast förankrade på jumboplasten med ynka 2 baljor gjorda på sju matcher. 0 poäng. På besök kommer uppstickaren Montpellier som slåss i toppen i tabellen. Såvida inte Grenoble får någon slags retroaktiv ketchupeffekt så förstår jag inte oddssättningen. Är det något jag missat? Måste ändå lira bortaseger till fina 2,40!

Stabila Rennes med Petter Hansson i bakre ledet ska bara hemmaslå Auxerre som har stora problem med målskyttet.

Säker
Rennes – Auxerre 1 Odds: 1,63 (:Betsson:)

Trolig
Grenoble – Montpellier 2 Odds: 2,45 (:Betsson:)

***

Holland, Eredivise:
George Mourads klubb med det vackra namnet Willem II har problem, speciellt på bortaplan med ideliga förluster. Nu har man fördel av hemmaplan när Erton Fejzullahus Nijmegen anländer. Nijmegen spelade vardagsmatch i veckan mot Utrecht (1-1) och det kan ha gått åt lite energi där. Testar ettan då jag tror att hemmaplansfördelen och den utsatta situationen i tabellen tänder spelarna lite extra. Och att då Nijmegen hade match i veckan.

Chans
Willem II – Nec Nijmegen 1 Odds: 2,35 (:Betway:)

***

Allsvenskan slutligen (jag lånar min egen text):
Örgryte får tillbaka Alvaro Santos och Robin Jonsson. Örgryte saknar Marcus Allbäck och David Leinar. Status quo inför ödesmatchen mot Kalmar. Med den lilla skillnaden att Robin Jonsson är en mycket sämre back än sin kollega Leinar. Markus Anderberg kommer nog även han att ställas över p.g.a skadekänning. Stora avbräck! Senast höll man 0-0 i 80 minuter mot Häcken med två man utvisade, tills att Häcken kunde avgöra med två snabba. Kalmar är återigen med i ?racet? efter vinsten mot IFK senast (2-1). Här är man helt enkelt för bra även om man saknar Henrik Rydström (avstängd) och Daniel Mendes. Känner på mig att Abiola Dauda hänger minst en strut.

Säker
Örgryte – Kalmar 2 Odds: 1,65 (:SvenskaSpel:)

Sidospel
Målskytt i matchen: Abiola Dauda
Odds: 3,45 (:Unibet:)

Mer matcher och rekar kan komma under lördagen.
/ J