Champions League!

Champions League står för dörren och som vanligt känns det på förhand som det kommer bli väldigt tajta matcher och det gäller att ha marginalerna på sin sida när man tippar. När Rubin Kazan kan vinna mot Barcelona på Camp Nou är allt möjligt. Men nu ska jag ge mig på matcherna.

Första matchen som förtjänar en kommentar är den mellan Atletico Madrid och Chelsea (4,25 – 3,50 – 1,88). Jag ser inget i Atletico som skulle kunna stoppa Chelsea. De har inlett säsongen riktigt dåligt och är verkligen ur form. Därför tror jag ett Chelsea med Ballack & Co får med sig tre pinnar från Spanien ikväll. Det blir alltså en 2:a för min del.

Match nummer två som jag har valt att titta på är ifrån Frankrike mellan Marseille och FC Zürich (1,30 – 5,50 – 10.00). Marseille måste ta chansen nu och borde vinna den här matchen för att få häng på Real och Milan. Dessutom vann Marseille borta med 0-1 så de har verkligen chansen. 1an spelas!

Vi rör oss vidare mot England för matchen mellan Manchester United och CSKA Moskva (1,40 – 4,40 – 9,00). United är mycket starka hemma och har lyckats vinna med uddamålet 2 matcher i CL. Jag tror flytet håller i sig och att de vinner med 2-0.

Sista matchen för idag får räknas som ett riktigt drag. Besiktas tar emot Wolfsburg hemma (2,70 – 3,35 – 2,60). En spännande match där Besiktas har haft oflyt och förlorat med uddamålet 2 matcher och spelat en oavgjord borta mot just Wolfsburg. Jag utgår från X men eftersom Besiktas är starka hemma väljer jag ändå att spela 1an för det verkar mest intressant. Man kan spela 1X för 1,50 också. Ganska hyfsat odds tycker jag.

Hoppas ni har fått lite inspiration för att hitta roliga och intressanta odds. Lycka till!

/Daniel