Dåligt med banker för att vara en lördag

På heder och samvete lovar jag härmed att aldrig mer ta mig an en match där H43 är ett av lagen. De är ju precis som Coventry, det kan sluta precis hur som helst. Sen att Mörrum beslutade sig för att tappa in två puckar i slutperioden spelade inte så mycket roll eftersom att Ystad alltså förlorade.

Trots många matcher hittar jag inte så mycket säkra matcher förutom Arsenal till typ 1,05. Twente som är ruggiga just nu kommer nog slå ett AZ Alkmaar som fokuserar på kommande CL, till oddset 1,95. MK Dons (League One) bara slår bortausla Gillingham till bankräntan 57 %, 1,57 på (:Unibet:).

I Sverige kommer nog ett heltaggat Torslanda (3,10) ställa till det för serieledarna Skövde medan oddssättarna varit lite fel ute och givit 3,65 på oavgjort och 3,75 på bortaseger mellan Öster och Sleipner, men det är snart avspark och jag avstår.

Istället väljer jag att satsa en slant i Frankrike:
Ligue 1, Fotboll, Frankrike
Valenciennes – Grenoble 1 1,55 (:Unibet:)

Alltså åter dags att spela emot svaga Grenoble. Senast gjorde man visserligen hela två mål,vilket är bra gjort då man gjort två sammanlagt innan, men fick ändå se sig besegrade sedan Montpellier gjorde tre (en bortamatch jag för övrigt rekade också). Grenoble har inte tagit en endaste poäng och jag tror verkligen inte att vändningen lär komma här.

Valenciennes då? För någon vecka sedan slog man självaste Marsielle med 3-2 och på sistone har man också slagit Toulouse (1-0) och Sochaux (5-2). Etta!

Insats: 100 :-
Odds: 1,55
Kassa kvar: 930 :- (100 levande)
Lagda spel/Vunna spel 2/1