Är Frank Mir historia?

Frank Mir en före detta världsmästare tillhörde en av världens bästa på subission/BJJ, vilket visade sig i de tidigare matcher i UFC. När han får tag i ett ben, arm eller nacke har många klappa ut. Men har han det som krävs för att fortsätta vara en topp fighter i heavyweigt?

Senaste mötet med regerande titel hållare Brock Lesner hade Mir inte en chans så var det egentligen första mötet också. Förra helgen möter Frank Mir en uppstickare i tungvikten Shane Carwin. Mir säger innan matchen i en intervju att han är som bäst i första ronden. Carwin har aldrig förlorat och vunnit alla tidigare matcher i UFC i första ronden. Mir knockas innan första ronden är slut! Så ännu en fighter som totalt utklassar Frank Mir.

Frank Mir upplevdes som seg, orkeslös och chanslös under UFC 100 och nu senast UFC 111. Mir kommer få det svårt att hävda sig nu när man ser en ny generation tung viktare som tagit över, de är dock 4-5 år äldre än Mir. Enligt sin tränare satsade Mir allt på denna match för att få ett retur möte mot Brock Lesnar, han har lagt på sig nästan 10 kg muskler för att inte behöva väga mindre än de han möter. Så det är kanske dags för Frank Mir att lägga handskarna på hyllan!

I sommar kommer vi att få se uppgörelsen mellan Brock Lesner och Shane Carwin. Man har talat om Brocks enorma händer och special gjorda handskar. Kolla in hur det såg ut när de möttes i roktagonen efter Carwins seger i helgen. Mötet mellan Brock Lesner och Shane Carwin kommer bli sommarens höjdpunkt!

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 2 april, 2010