Gött mos (men är inget större fan av potatis)

Såg inte matchen Wolfsburg – Besiktas så att jag vet inte om det var rättvist med 0-0, men ryktena talar om stolpträff hemmalag. Arboga fick slita för segern, 4-3 till slut.

22/10

Europa Leauge, Fotboll
Lazio – Villarreal 1X 1,33
Här spelar jag alltså på att krislaget Villarreal inte vinner mot Lazio. Senast gjorde man en rent ut sagt bedrövlig insats enligt rapporterna (1-2 mot Xerez). Det är nästan som om att laget vill bli av med sin coach och försöker få honom sparkad. Lazio spelar för tillfället väldigt stabilt i Serie A och kryssar ofta. 1-0, 1-1 här? 1,33 är ett ganska bra ”dubbelchans”-odds.

Elitserien, Handboll, Sverige
Kristianstad – Alingsås 2/2 1,40
Alingsås leder både vid halvtid och fulltid. Visserligen spelar man i handbollens CL, och det kan påverka orken här. Men nog sjutton borde man kunna slänga in en boll mer under 30 x 2 minuter. 4 raka segrar i Elitserien medan Kristianstad får slåss för sin överlevnad i vinter.

Elitserien, Ishockey, Sverige
Luleå – Timrå Över 4,5 Mål (Ordinarie tid) 1,44
Det vaknas Norrlands”derby” i Coop Arena. Det kan bli tätt, smälla riktigt hårt och Timrå kommer få plocka puckar ur egen kasse. Nu är man riktigt formsvaga och man släpper in mest puckar av alla lag just nu. Någon Abbott-broder avgör med 4-2 i öppet mål?

Trippelodds: 2,68
Insats: 100 :-

Lagda spel/Vunna spel 6/4
Kassa kvar: 1 218 (100 levande)