Kära Örebroare…

Skulle nog ha nöjt mig med Superettan-dubbeln, så här långt i efterhand.
1-1 för både Aalborg och Independiente var så klart inte något som jag räknat med.

21/10

Idag lirar jag en dubbel, trots ett ganska ”dåligt” utbud. Eller det är egentligen inget fel på utbudet, mer min form som spökar.

Division 1, Ishockey, Sverige
IFK Arboga – Lindlövens IF 1 1,30
Två lag i helt olika form och klass som möts här. Arboga vet inte hur det känns att tappa poäng hemma, och man befinner sig i en makalös form. Målis och backarna verkar ha spikat igen buren medan man gör många mål framåt. Lindlöven riktigt kassa på bortais, och detta får bli kvällens bank med odds därefter.

Champions Leauge, Fotboll
Wolfsburg – Besiktas X2 2,95
Här spelar jag alltså på att turkarna ska få med sig poäng hem till Istanbul. Varför? Jo, för att jag såg första halvleken mellan Wolfsburg och Mönchengladbach i helgen, och där imponerade man verkligen inte, man hade svårt att skapa något framåt och det blev livsfarligt när Bodadilla och grabbarna stormade fram i kontringar. Till slut nickade Wolfsburg in 1-0 på första halvlekens stopptid vilket såklart var megatungt för bortalaget, matchen slutade 2-1.

Här jag inne på att det snart, resultatmässigt måste vända lite för Wolfsburg, man kan inte ha ett sådant flyt hela tiden. Besiktas ger jag egentligen så mycket för utanför sin borg, men nu lär man vara heltaggade (många Tysklandsturkar på läktaren?) och i stort behov av poäng. Och här kommer man att kontra, precis som Mönchengladbach. En liten chansning.

Arboga – Lindlöven 1 1,30
Wolfsburg – Besiktas X2 2,95

Totalt odds: 3,83 (:Unibet:)
Insats: 83 :-

Kassa kvar: 1000 (83 levande)
Lagda spel/Vunna spel 5/3

Och i titeln syftade jag förstås på Arboga, ja.