Legend mot hungrig nykomling

UFC 110, 16 tusen biljetter slutsålda på mindre än en timma. För första gången En UFC gala i Australien, detta visat hur stort UFC verkligen är.

:BWin:

Antonio Rodrigo Nogueira 1.85 – Cain Velasquez  1.85

Antonio Rodrigo Noguera vann senast under UFC 102 mot Randy Couture denna match visade verkligen vilken form Noguera äter är i, Nogera som tidigare innehavt mästartiteln både i UFC och PRIDE. En erfaren legendarisk figheter med 38 fighter i UFC, var av 32 segrar. Möter nykomlingen och talangen Cain Velasquez. Velasquez senaste fight var mot Ben Rothwell som han vann på teknisk knock out i andra ronden. Hans styrka är att han är otroligt allrond tränad och tycks kunna slå och slå utan att bli trött. Denna match kommer att bli tuff och här kommer det visa sig om Velasquez vilja räcker emot Nogueras erfarenhet.

:BWin:

Wanderlei Silva 1.60 – Michael Bisping 2.20

Bisping som i sin tidigare fight emot Denis Kang där han på teknisk Knockout i andra ronden visar hur bra han kan vara i sin stående fighting. Wanderlie Silva som i denna fight ses som den mer erfarna med över 40 Matcher bakom sig 32 segrar och 10 förluster. Både har en mycket aggressiv stil så här kommer det från start bli en tuff kamp. Men frågan är om Bisping är redo för en så erfaren fighter som Silva.

:BWin:

Keith Jardine 2.20 – Rayan Badner 1.60

Jardien förlorade  emot Thago Silva på Knock out i första ronden under UFC 102, han är en expert på sparkar. Jardine har gått 22 UFC fighter varav 14 segrar. Han möter nu Rayan Badner som har 11 segrar bakom sig och inga förluster som har en brottnings bakgrund med riktigt tunga slag. Här kommer Den lite mer erfarne Keith Jardine få en riktigt tuff match där endast en bra träff med sparka kan ge honom segern mot den mer kompletta fightern Rayan Badner.

:BWin:

George Sotiropoulos 3.0 – Joe Stevenson 1.34

George Stoiroulos en submission expert som vunnit 3 av fyra av de senaste fighterna på submission, han går en fight på hemma plan mot den mycket mer erfarne Joe Stevenson som även han är expert på just submission.  Denna match kommer i huvudsak avgöras på marken där inte publikens stöd för hemma fightern kommer räcka mot den mer erfarna Stevenson.