…men utbudet är (relativt) magert

30/9
Champions League och Hockeyallsvenskan står i fokus.
Spel på favoriter som Chelsea, Manchester United (mot Wolfsburg kan det gå hursomhelst), Real Madrid och trötta Milan lockas jag inte av då oddsen inte glädjer någon själ.

I stället vänder jag blicken mot Portugal och Porto närmare bestämt. Hemmalaget tar emot Atletíco från Madrid. Ni kanske minns hur det gick för ett par veckor sedan? Porto fick resa hem från Stamford Bridge med 0-1 i röven, inga konstigheter inte. Gästerna däremot spelade mållöst med Apoel, och det var en missräkning som heter duga. Även om cyprioternas keeper gjorde en av sitt livs matcher. I La Liga har det ännu inte på fem matcher blivit någon seger och senast kvitterade man turligt till 2-2 på stopptid mot Valencia på Mestalla. Porto då? På 3 hemmamatcher i ligan har man 3 segrar och en målskillnad på 8-1. Porto är lite som Liverpool, då man spelar som bäst i Champions League-sammanhang. Raka ettan är synad.

Porto Odds: 1,90 @:Unibet:

Andra lag med bra vinstläge är Bordeaux (mot Maccabi Haifa) och Bayern München som tar emot tröga Juventus (1-1 mot Bologna senast i helgen). Oddset på tysk seger är spelvärda 2,10. Måste testas!

En annan sund vinnare hittar jag i Hockeyallsvenskan. Hemma i Karlskoga har Bofors tidigare slaktat Örebro, i det klassiska länsderbyt, och spöat självaste Leksand efter sudden. Oskarshamn som ännu bara tagit en seger, kommer att få det svårt att ens hänga kvar i serien. Bofors kanoner skjuter kärnkraftsverket Oskarshamn i sank alla dagar i veckan, banketta!

Bofors Odds: 1,70 @:Unibet:

Hänger ni med? Lycka till!
/ J