Nu kör vi, superlördag

31/10

Årets sista oktoberdag bjuder på en uppsjö av matcher:

Ligue 1, Fotboll, Frankrike
Grenoble – Lille 2 1,90
Återigen dags för att spela emot nollpoängaren Grenoble som idag tar emot Lille som fick det att släppa rejält i Europa Leauge senast, 3-0 på Genoa. Nu har man en bra chans att vända den knackiga säsongsinledningen, och bortaspelet (4 pinnar). Bortasegern togs mot Boulogne, 3-2. Frågan är om Grenoble ska kunna snubbla in en boll, och hur många de ska få i baken?

La Liga, Fotboll, Spanien
Xerez – Sevilla 2 1,50
Ett derby, är ett derby är ett derby. Men inte i Andalusien mellan dessa båda lag. Senaste mötet vann faktiskt Xerez, men det var 1997. 12 år senare skiljer det massvis mellan nykomlingen och Sevilla, ett lag jag fattat stort tycke för! Oddset 1,50 på att Sevilla petar in minst en boll mer under 2 x 45 minuter är ett fynd på Unibets hittegodsavdelning.

Bundesliga, Fotboll, Tyskland
Nürnberg – Werder Bremen 2 1,80
Werder Bremen är som ett nytt lag i år, till skillnad mot de senaste säsongerna då man varit en stor besvikelse. Nu är man ligans formstarkaste lag med ett insläppt mål på sex senaste matcherna. Med ett ramstarkt försvar och en sprudlande offensiv bör chansen till seger mot ojämna nykomlingen Nürnberg vara stor.

Totalt odds: 5,13
Insats: 105 :-

Lagda spel/Vunna spel 8/5
Kassa kvar: 1 200 (105 levande)