Nya tag inför helgen!

Bate Borisov hade ledningen i 69 minuter men som vi alla vet spelas en fotbollsmatch i 90 minuter. De släppte därefter in 2 mål men var ändå 20 minuter ifrån att skrälla.

Galatasaray gjorde en plattmatch och lyckades bara spela lika, då jag verkligen hade förlitat mig på dem tyckte jag det var extra synd.

Sedan jag blev spelbloggare för Odds Online har jag spenderat mycket tid genom att läsa tidningar och på internet för att få fram bra och spelvärda odds till er. Detta ska jag sluta med! Eftersom även experter kan ha fel vänder jag mig nu till min egen känsla. Innan har jag spelat utan att blanda in andras åsikter och det har gått bra. Nu när jag försöker vara extra seriös har det bara gått dålig, så nu blir det bara från MINA åsikter.

Idag hoppar jag spel på allt. Inget känns särskilt lockande och jag tänker inte tippa något där jag inte har någon inblick. Jag riktar istället all min kraft till helgen. Återkommer ikväll med intressanta spel i helgen. Lördagar och söndagar är riktigt roligt att spela då det är många bra lag som spelar. I helgen spelas bland annat Chelsea – Liverpool som på förhand ser spännande ut.

Men återkommer om det ikväll! Nu ska jag plugga och rikta min energi åt det.

Vi hörs!
/Daniel