Oj, vilka odds på helgens matcher!

I helgen spelas en rad härliga matcher och det är bara att passa på. Det finns matcher med riktigt bra odds. Jag har satt ihop en fyrling för över 50 ggr pengarna. Detta spel är främst för dem som har råd att lägga en tjugolapp på ett spel som har hyfsat stor chans att gå in.

Helgens drag

Getafe – Osasuna 2 (3,70 :Unibet:)
Sporting de Gijon – Mallorca 2 (2,75 :Unibet:)
Villa Real – Espanyol 2 (5,00 :Unibet)
Barcelona – Almeria 1 (1,11 :Unibet:)

Totalt odds: 56,47
Insats: 20 kr
Möjlig vinst: 1129,42 kr

I helgen spelar jag även en dubbel som på förhand känns intressant. Premier League som brukar stå för tuffa matcher känns denna dubbel väldigt spelvärd.

Helgens dubbel

Bolton – Tottenham 2 (1,95 :Unibet:)
Hull City – Wigan Athletic 2 (2,45 :Unibet:)

Totalt odds: 4,78
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 238,88

Kommentar om matcherna: Tottenham går som tåget i ligan (4:e plats) och vann senast mot Burnley med 5-0. Man möter Bolton som vann senast mot Birmingham (1-2) men som inte har det där lilla extra. 2an för 1,95 är spelvärd.
Wigan gästar ett Hull som blev förnedrat av Liverpool förra omgången (1-6). Wigan är fullt med självförtroende efter att ha slagit Chelsea med 3-1 i senaste omgången och i helgen blir det 3 poäng till.

Helgens gambling

Kan verkligen inte undgå att spela denna. Sådana här matcher måste spelas på. Jag har hittat två riktigt bra matcher med bra odds. En match i Premier League och en i spanska La Liga.

Chelsea – Liverpool 1 (2,10 :Unibet:)
Sevilla – Real Madrid 2 (1,95 :Unibet:)

Totalt odds: 4,10
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 204,75 kr

2 supertuffa matcher som spelas i helgen bäddar för en fin dubbel. Chelsea som vann mot Nicosia i Champions League i veckan kommer till denna match med självförtronde. Liverpool däremot torskade mot Fiorentina med 2-0 och känns inte alls så heta. Chelsea har bättre försvar än Liverpool, det avgör. 1an spelas till 2,10 på :Unibet:
Sevilla lyser av självförtroende, kan inte säga när dom förlorade sist. Kanoute & Co ångar verkligen på och i Champions League vann man med 4-1 på bortaplan mot Rangers. Real vann mot Marseille med 3-0 hemma. Kaka, Ronaldo och alla de andra ”stjärnorna” verkar ha spelat ihop sig och leder La Liga med enbart 2 (!) insläppta mål (5 matcher). Det avgör i såna här täta matcher, därför spelar jag 2an till 1,95 på :Unibet:

Riktigt intressanta matcher i helgen som sagt och låt fantasin flöda. Finns massvis med matcher som är grymt spelvärda och det är bara att välja och vraka. Nu önskar jag er en spelfylld med något tipp som sitter. Lycka till!

/Daniel