Pinsam lördag (och söndagens spel)

Herregud. Det var förödmjukande att se match efter match plinga åt helt fel håll. På stryktipset kan jag räkna antal rätt på ena handen. Fin utdelning till de som tippat alla rätt dock.

Jag kan inte förstå hur Kalmar kunde vika ner sig så totalt. Det blev en dyr match för mig.
Freiburg och Willhem II var två chanser som inte gick hem. Hoffenheim förlorade lite överraskande och i Rennes fick Bocanegra syna det röda kortet och straff emot sig och de kunde inte resa sig efter det.
Helt nattsvart var dock inte lördagen, Montpellier vann som väntat. Trots att Grenoble utökade sin totala målskörd med 100 %!

***

4/10
Efter lördagens misslyckade chansningar kommer jag att spela på några bankmatcher.

2. Bundesliga, Tyskland
FSV Frankfurt – Kaiserslautern 2 Odds: 1,80 (:Unibet:)
Säker. Svaga Frankfurt parkerar på jumboplatsen och kan stoltsera med 1 pinne och hela tre gjorda mål. Kaisterlautern som bara ska tillbaka till finrummet i år, har tre raka vinster och tar detta utav bara farten. Bör vinna med några måls marginal. Mycket bra odds.

Division 1 E, Sverige, Ishockey
IFK Kumla – Skåre 2 Odds: 1,40 (:Unibet:)
Säker. Kattens lek med dammråttan? Här räknar jag med att Skåre slaktar Kumla. Laget har tagit full pott hittills medan Kumla ligger sist. Ynka tre mål gjorda. Senast 0-8 mot Tranås. Oddset, en tidig julklapp?

Super League, Schweiz
Young Boys – Aarau 1 Odds: 1,20 (:Betsson:)
Säker. Laget med kanske världens konstigaste klubbnamn leder den schweiziska ligan och har imponerat stort. Här möter man jumbolaget Aarau. Gör processen kort?

Veikkausliiga, Finland
IFK Mariehamn – Jyväskylä 1 Odds: 1,45 (:Betsson:)
Säker. Ålands stolthet Mariehamn är ett ytterst starkt hemmalag (7-5-0). Gästerna är på väg att spela sig ur Veikkausliiga, sex raka förluster. Kommer vändningen på Åland? Sjunger Johan Palm bra?

***
Söndagens fynd? Det hittar jag i Danmark.

Randers – Silkeborg 2 Odds: 2,40 (:Unibet:)
Trolig. Randers vann imponerande borta mot Hamburg för någon månad sedan. Det är en gåta för mig. Nu ligger man sist i SAS-ligan, två inspelade poäng. Bortalaget är i god form med flera segrar på sistone, i förra omgången gjorde man fyra mål på Bröndby. Då har man en god chans här och oddset är alldeles för bra för att jag kunna låta bli att investera.

Övriga matcher med mycket goda vinstchanser:
Everton – Stoke 1 Odds: 1,53 (:Betway:)
Stabaek – Fredrikstad 1 Odds: 1,40 (:SvenskaSpel:)
Lilleström – Lyn 1
Sampdoria – Parma 1 Odds: 1,65 (:Betway:)
Hertha Berlin – Hamburg 2 Odds: 1,75 (:Bwin:)

***

Är det något man inte ska spela på? Tja, alla matcher i det svenska seriesystemet och matcher som Chelsea – Liverpool eller Sevilla – Real Madrid. Det kan gå lite hur som helst.

Även om jag noterar att AIK har en hyfsad chans till ett bra odds (drygt tre gånger insatsen).