Rivstart på bloggen!

Jag heter Daniel Blom och är en av OddsOnlines nya spelbloggare. Ett intresse för spel har jag alltid haft men det var först under gymnasietiden spelandet växte fram. Nu ägnar jag någon/några timmar varje dag för att leta rätt på de bästa oddsen. Jag ska försöka tipsa er om spelvärda matcher, främst inom fotboll men även andra sporter. Nu tycker jag vi går direkt över till tippet för det är ju därför ni är här.

Champions League står för dörren och en rad intressanta spel finns att tillgå. Storlag som Barcelona, Arsenal och AZ Alkmaar spelar idag hemma, till bra odds dessutom. För vem kan se Zlatan & Co förlora mot Dynamo Kiev inför ett fullsatt Nou Camp?

Dagens säkra

Barcelona – Dynamo Kiev
Har svårt att se att Barcelona skulle tappa poäng hemma mot Dynamo Kiev, med spelare som Puyol, Iniesta, Xavi, Henry, Messi och Zlatan. De har full pott i ligan och spelade senast 0-0 mot Inter. Idag vinner dem. Kanske inte världens bästa odds, 1,12, men använd gärna matchen som bank. Mitt tips blir alltså en 1a.

Dagens avslag

Arsenal – Olympiakos
1an för oddset 1,22 känns väldigt osäkert. Olympiakos leder grekiska ligan med 9 poäng och har spelat stabilt. I Champions League vann man med 1-0 över AZ Alkmaar. Spelar inte 1an för 1,22.

Dagens spelvärda

Rubin Kazan – Inter
Kommer Inter upp i normal standard ska Rubin inte vara några problem. Rubin förlorade mot Dynamo Kiev med 3-1. Tvåan spelas för 1,77.

Fiorentina – Liverpool
Liverpool går bra i ligan (3a) och ser stabila ut. Fiorentina har haft flyt och vunnit täta matcher. Turen tar slut idag. Tvåan spelas till 1.95.

Dagens kupong

Barcelona – Dynamo Kiev 1 (1,12)
Rubin Kazan – Inter 2 (1,77)
AZ Alkmaar – Standard de Liége 1 (1.80)
Totalt odds: 3,56 på :Unibet: