Sonntagsspiel

Viktig bortamatch borta på Grimsta IP idag…

Fick rätt i mina funderingar kring MK Dons, Twente och Valenciennes igår synd bara att jag inte gjorde en trippel av det hela.


18/10

Primera Division, Fotboll, Argentina
Independiente – Chacarita Juniors 1 1,55
Ett mycket bra odds till en på förhand så pass säker match. Hemmalaget kan stoltsera med ett av ligans bästa lag och att man är obesegrade på hemmaplan. Bortalaget har en bedrövlig bortastatistik och bara gjort två mål på de sex senaste försöken. Ska såklart inte ha en suck här. Spelstopp: 19.00

SAS-ligan, Fotboll, Danmark

Aalborg – Randers 1 1,50
Aalborg ska naturligtvis vara jättefavoriter mot svaga Randers, och 1,50 är helt okej för det. Viss reservation för att Aalborg faktiskt har något bättre statisk borta än hemma, men förlusterna i Aalborg har kommit mot lag som är ljusår starkare än Randers, nämligen FCK och Silkeborg. Bank! Tidigt spelstopp redan 14:00.

I superettan tror jag mycket på två motivationssegrare i Sirius (2,05) och Assyriska (1,45). Behöver nog inte ens motivera Assyriska som segrare hemma mot Landskrona som saknar Linus Malmqvist och Jocke Persson samt allt vad motivation och form heter. Sirius, som är bra mycket starkare på Studenternas IP, får tillbaka Pierre Gallo och Johan Pettersson till dagens slag = guld värt. Trollhättan kan av någon outgrundlig anledning bara ta poäng mot topplagen och får det oftast svårt mot sina bottenkollegor.

Vidare väljer jag att avvakta Manchester Citys startelva, de har ju vissa skadeproblem. Om de inte saknar alltför mycket av sin offensiva kraft tror jag stenhårt på att laget ska kunna skapa över 6,5 hörnor mot Wigan. 1,95 står det oddset i. Kan tänka mig att spela en slant på det.

Independiente – Chacarita Juniors 1 1,55
Aalborg – Randers 1 1,50
Totalt odds: 2,32
Insats: 100 kr

Assyriska – Landskrona 1 1,45
Sirius – Trollhättan 1 2,05
Totalt odds: 2,97
Insats: 50 kr

Kassa kvar: 935 (150 levande)
Lagda spel/Vunna spel 3/2